Dragonveien 4, 1820 Spydeberg

Solgt

VISNING - Oppgradert og spennende arkitekttegnet villa - Innflytningsklar - Herlig beliggenhet og solrik tomt - Garasje

Prisantydning
4 550 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
226 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 550 000,-

kr 4 678 820,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

425

302

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1978

230 m2

253 m2

226 m2

4

Eiet tomt

1 068 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Dragonveien 4 har en svært flott beliggenhet på lite høydedrag i populært og etablert villastrøk. Fra eiendommen er det nærhet til både barneskole, barnehage, ungdomsskole, friområder, jernbanestasjon, all-aktivitetshus og sentrum. Spydeberg sentrum har alt av hva et sentrum kan by på, blant annet bank, post i butikk, lege, tannlege, butikker, helsestudio, restaurant, svømmehall, idrettsanlegg, skatepark, hundepark, kunstgress, aktivitetshus m.m. Med boligområdets nære beliggenhet til friområder har man gode muligheter for forskjellige former for friluftsaktiviteter. Det er turløyper sommer og skiløyper vinter. Skihytta og Skimtefjell er blant annet et populært utgangspunkt. Det er ca. 15 minutters spasertur til jernbanestasjonen. Kommunikasjon: Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Spydeberg til Oslo er hovedsakelig langs europavei. Litt om Spydeberg: Spydeberg er ei lang og smal bygd langs Glommas vestre bredd. På et areal på 142 km2 bor nå ca. 6000 innbyggere. Etter at E-18 og jernbanen ble anlagt tvers gjennom byen, har byen etter hvert utviklet seg til det handelssentrum det er i dag. Her finner vi differensierte vare- og tjenestetilbud. Spydeberg har knyttet til seg en rekke industribedrifter til de sentrale områdene mellom Spydeberg sentrum og Knapstad. I kommunen finner vi også et aktivt landbruk og mange små og mellomstore bedrifter. Spydebergs avstand til Ski og Oslo, samt tog- og bussforbindelse, gjør stedet til et populært bosted.

Adkomst

Fra Spydeberg sentrum:: Passer Esso, retning Askim. Ta så av til venstre på Høgda. Følg Arnolds vei ca. 100 meter. Ta så Glendeveien til høyre. Følg veien til enden av boligområdet. Ta så til venstre inn Dragonveien. Eiendommen ligger på venstre side. Se etter salgsplakat/visningsskilt. Fra retning Oslo: Kjør E-18 retning Gøteborg. Ta av ved skilt Knapstad/Spydeberg. Følg skilting retning Spydeberg og følg så beskrivelsen ovenfor når du kommer til Spydeberg sentrum.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 01.
mars,
kl. 14:00-15:00

Andreas Kulvik

Eiendomsmegler MNEF

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Dragonveien 4,
1820 Indre Østfold

BRA

230 m2

P-rom

226 m2

BTA

253 m2

Innhold

Velkommen til Dragonveien 4 - En spennende arkitektonisk villa med svært flott beliggenhet, på høydedrag, i populært og sentrumsnært villastrøk. Eiendommen har en herlig planløsning med sin store grunnflate og hele 5 plannivåer, iberegnet hemsen. Her er det gjennomtenkte løsninger og plasseringer av vinduer for å gi et optimalt inn slipp av lys, samtidig som du hindrer direkte innsyn inn i boligen. Her har du en unik bolig, som du ikke finner alle andre steder. Boligen må oppleves! Uteplassene er mange og koselige. Tomten er flott opparbeidet og her kan du videreføre selgers drømmehage med selvforsynte grønnsaker, eller velge en enklere løsninger med mer naturtomt og mindre hagestell. Nåværende eier har foretatt mange positive påkostninger og utbedringer av boligen i deres eiertid. Underetasje: Flislagt vindfang med garderobeplass - romslig hall - soverom - nyoppusset kombinert vaskerom / dusj / badstue 1. 1/2-plan: Lyse og koselig kjellerstue (Fjell i dagen) 2. 1/2-plan: Gang - 3 soverom (ett med egen utgang til østvendt luftebalkong med morgensol og egen separat adkomst til bad) - romslig og pent flislagt bad fra 2007 1. etasje: Stor og flott kombinert salongstue og spisestue med utgang til herlig terrasse, med utsyn over omkringliggende bebyggelse samt, element utepeis oppmurt peis - rom med toalett - gang med utgang til hagen og via nyere trapp ned til gårdsplassen - stort kjøkken, innredning fra 2014, med herlig inn slipp av lys og flott utsyn fra alle vinduene Hems: Innredet som kontor. Takvindu. Stor bod i bakkant med meget god lagringsplass. Garasje: Garasje på 30 m². Bygningen er oppført på støpt plate. Grunnmur av lettklinkerblokker, pusset. Yttervegger av lett bindingsverk, kledd med trekledning. Takkonstruksjonen er i tre, type saltak, og er tekket med takstein. Adkomst via leddport.

Standard

Kjøkken: Romslig kjøkken med plass til spisegruppe. Renovert 2014, innredning type IKEA, og har slette, malte fronter og heltre benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, mikrobølgeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenvask av kompositt er nedsenket i benkeplaten, og inneholder vaske- og skyllekum. Sanitær: Bad i 1. etasje, renovert av forrige eier i 2007. Det er flislagte overflater på vegger og gulv. Rommet er innredet med bred baderoms innredning med trefronter, overhengende speil, belysning og sideskap. Dusjkabinett er plassert i hjørne og har dører av glass, dusj har kombinasjon av bred hodedusj, ryggdyser og håndholdt armatur. Videre så er det montert vegghengt toalett. Det er i gulv lagt elektriske varmekabler. Rommet ventileres naturlig via ventil i himling. Bad/vaskerom i underetasje, pusset opp i 2017. Det er fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Rommet er innredet med skapinnredning med slette, lyse fronter samt arbeidsbenk med nedfelt vaskekum. Dusj er plassert i egen sone og har dusjkabinett. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Tilknyttet rommet finnes eget badsturom. Følgende arbeider er utført av nåværende eier: 2010: - Etablering og installasjon av jordvarmepumpe, merke Høiax, utført av Askim og Mysen Rør. - Ny varmtvannstank 2011: - Utvendig malt to strøk m/ Optimal. - Nytt gulv med varme i kjellerstue. 2012: - Utvidelse av terrassen samt skifte av terrassebord - Montering av gjerde rundt tomten 2013: - Pusset opp innvending trapp, slipt og overflatebehandlet samt montering av teppefliser i trinn. - Ny uteplass, støp av platting og nytt terrasseoverbygg. - Nytt vindfang med nye innervegger og fliser. 2014: - Ny peisovn i stue og murt inn ny pipeinnsats - Utbedring av tak - Bygget om kjøkken 2015: - Ny baderoms innredning - Malt innvendig 2016: - Ny innredning i garasje til oppbevaring og skistativ - Bygging av trapp fra terrasse til plen - Nye spotter i stuen, skifte av brytere i gang, stue og kjøkken (E24) 2017: - Utbedringer i hagen, fjerning av røtter og etablert bed i skråning - Ombygget og renovert vaskerom m/ b.la fliser, etter isolering yttervegg og ny kledning, ny innredning, ny baderomspanel 2018: - Ny utvendig trapp til øvre inngangsdør - Nye vinduer og terrassedører i soverom nede, gang nede, kjøkken og stue 2019: - Pusset opp soverom nede - Malt utvendig trapp Alt rørleggerarbeid er utført av Rørleggertjenesten i Spydeberg og elektriske installasjoner av Elektro 24.

Oppvarming

- Ny bergvarmepumpe fra 2010, tilkoblet Klimanette varmlufts anlegg og radiatorer - Vedovn i stue - Åpen peis i stue - Varmematte i kjellerstue - Elektriske varmekabler på bad, vaskerom, entré, gang og soverommet i underetasjen Pipe ble sist feid 28.09.2017. Brann- og feiervesenet bekrefter at det ikke foreligger feil/mangler ved ildsted/pipe pr dags dato.

Parkering

- Garasje på 30 kvm - God parkering på steinlagt gårdsplass på øvre del - Parkering på singlet gårdsplass foran garasjen, på nedre del

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Om ikke det ytres ønske om overtagelse i oversendelse av ditt bud, vil selgers preferanser følges.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moen Takst / Are Johan Moen
Takstdato : 29.07.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 5 610 000,-
Teknisk verdi : 5 610 000,-
Ligningsverdi : 1 072 076,-
Sekundær ligningsverdi : 3 859 475,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Prisantydning

4 550 000,-

Totale kostnader

4 678 820,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 113 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 550 000,-)) -------------------------------------------------------- 128 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 678 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1.072.076,- pr. 31.12.17 Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3.859.475,- pr. 31.12.17

Prisantydning

kr 4 550 000,-

Ligningsverdi

kr 1 072 076,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig + frittliggende garasje - Boligen er fundamentert med betong til fjell - Plasstøpt armert betong som gulv på grunn - Grunnmursvegger er av lettklinkerblokker - Yttervegger er lette bindingsverksvegger i tre, kledd utvendig med stående trekledning. Kledning malt 2011 - Isolering iht byggeårets standard - 2-lags isolerglass vinduer fra byggeåret og 2018 - Ytterdør fra 2013 - Terrassedører og skyvedør fra 2018 - Saltak tekket med betong takstein For ytterligere teknisk beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport datert 29.07.2019.

Arealer

Primærrom: 226 kvm, Bruksareal: 230 kvm, Bruttoareal: 253 kvm P-rom kommentar: Alle rom i boligen er inkludert i primærarealet med unntak av teknisk rom. Underetasje: 69 kvm BRA 1. Etasje: 155 kvm BRA Hems: 6 kvm BRA Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 068,7 kvm eiet tomt.

Tomt

Tomten er en småkupert og vakker jord- og fjelltomt som ligger høyt i forhold til tilstøtende bebyggelse og uten direkte innsyn. Dette er en av få eiendommer med en så unik tomt i dette området. Deler av tomten er naturtomt som er pent opparbeidet med noe plenareal, blomsterbed, barkede bed, prydvekster og vintergrønt, og stauder. Fjell i dagen. Det er flere koselige og solrike uteplasser med både morgen-/ formiddag-/ og kveldssol. Adkomst på steinlagt gårdsplass frem til inngangspartiet. Her er det plass til mange biler. Fra tomten er det vidstrakt utsikt ut over det omkringliggende kulturlandskap mot øst og omkringliggende bebyggelse mot syd og vest samt svært gode solforhold fra tidlig morgen til sen kveld.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.