Villa Tindlund 1, 1718 Greåker

Solgt

Enebolig med garasje- terrasse- barnevennlig område- nytt stort kjøkken

Prisantydning
3 400 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
111 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 400 000,-

kr 3 500 070,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3003

2076

478

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1997

116 m2

128 m2

111 m2

3

Eiet tomt

425 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Greåker/ Tindlund i et veletablert boligområde. Her er det kort spaseravstand til både barne- og ungdomsskole på Tindlund samt flere barnehager. Kort gåavstand til Greåker VGS. På Greåker finner vi både Greåker IF sitt flotte fotballanlegg på Moa i tillegg til at Tindlund Håndball og Greåker Innebandyklubb holder til i Tindlundhallen. Det er nå vedtatt at det skal bygges ny idrettshall ved Greåker VGS slik at tilbudet og treningsfasilitetene blir enda bedre. I Greåker sentrum har vi Kiwi nærbutikk, apotek, diverse servicefasiliteter, Nøstetrøst Garnforretning, Cherie`s pizza, solarium, bilforretning, dekkverksted/ dekkhotell, treningssenter, Helsehuset Greåker med fysioterapi, + masse mer å tilby. Greåker ligger svært sentralt kommunikasjonsmessig med kort avstand til både Sarpsborg sentrum, Kalnes Sykehus, Grålum handelsområde og Fredrikstad sentrum. Svært gode bussforbindelser. Glommastien går forbi her og følger Glomma. Over Greåker titter gamle historiske Greåker Fort på oss.

Adkomst

Ta av fra Fylkesvei 109 på Greåker til Orebekkveien. Deretter inn Olaf Eidsæthers vei. Følg veien til Villa Tindlund på venstre hånd. Boligen ligger på venstre side.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Villa Tindlund 1,
1718 Sarpsborg

BRA

116 m2

P-rom

111 m2

BTA

128 m2

Innhold

1. etg.: Entrè, stue, kjøkken, bad, soverom. 2. etg.: Trappegang, 2 soverom, vaskerom/ wc. Utebod Garasje.

Standard

Flott attraktiv enebolig beliggende i et barnevennlig område på Tindlund. Tilhørende romslig garasje. Boligen er godt vedlikeholdt over tid og har bl.a. et fantastisk flott nytt Strai kjøkken. Særdeles godt med både benkplass og skapplass. Fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, koketopp og mikro. Kombinert kjøl og frys medfølger salget. Åpen løsning til stuen bidrar til fine romslige og lyse arealer og at kjøkkenet blir en integrert del av etasjen. Fliser på gulv med varmekabel i kjøkken. Stuen har god plass til både dagligstue og spisestue og det er direkte utgang til stor terrasse og videre til haven. I stuen er det installert både varmepumpe og vedovn. Badet har Fliser på vegg og gulv. Varmekabel i gulv. Installert badekar, wc og vask med underskap. Speil med sideskap. I tillegg kommer et romslig soverom i 1. etg. Beveger vi oss til 2. etg finner vi 2 store soverom og et kombinert vaskerom/ wc. Soverommene er store og er tilpasset ønsker barn og unge i dag har til sine rom. Vaskerommet har behov for oppgradering og vil da kunne ha mulighet for installering av dusjløsning. På eiendommen har vi en garasje på 33 kvm og en utebod. Eiendommen er godt tilpasset en barnefamilie med god beliggenhet, nær skoler og barnehage samt butikker og svært gode bussforbindelser.

Oppvarming

Varmepumpe. Varmekabler i gulv på bad og kjøkken. Vedovn.

Parkering

Garasje samt på egen tomt.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utarbeidet av Bjerkebekk Eiendomstakst

Prisantydning

3 400 000,-

Totale kostnader

3 500 070,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,-)) -------------------------------------------------------- 100 070,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 500 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 400 000,-

Ligningsverdi

kr 788 632,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

For det meste eneboliger.

Arealer

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 128 kvm P-rom kommentar: 1. etg.: Entrè, stue, kjøkken, bad, soverom. 2. etg.: Trappegang, 2 soverom, vaskerom/ wc Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 425 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Flat opparbeidet tomt med gressplen, prydbusker og hekkbeplantning. Belegningsstein i innkjørsel og gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.