Sundlia 4, 1679 Kråkerøy

Solgt

Innholdsrik enebolig- meget attraktiv beliggenhet- nær sentrum- fine uteplasser- solrikt

Prisantydning
3 390 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
149 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 390 000,-

kr 3 490 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3004

424

76

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Enebolig

Selveier

1926

201 m2

213 m2

149 m2

3

Eiet tomt

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Meget flott beliggenhet i et attraktivt barnevennlig boligområde ved Langøya Kråkerøy. Området kan tilby særdeles flotte omgivelser, fine turområder og på sommeren er det kort vei til badeplass og båthavn. Videre finner vi både barneskole og flere barnehager I nærområdet. På Nordre Kråkerøy, kun noen få minutter på sykkel fra boligen, finner vi både butikker, helsesenter med Volvat, apotek, treningssentrer, bank, bakerier og diverse servicefasilieter. Herfra kan du bare spasere over bruen og du er midt i Fredrikstad sentrum. Forøvrig er det kun 3 min gange fra boligen til Kiwi nærbutikk. I Sundlia 4 kan du nyte både fordelen ved å ligge i flotte barnevennlige omgivelser samtidig som du kan bruke Fredrikstad sentrum sine butikker, restauranter og attraksjoner.

Adkomst

Fra Sundlia

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sundlia 4,
1679 Fredrikstad

BRA

201 m2

P-rom

149 m2

BTA

213 m2

Innhold

1. etg.: Gang, vaskerom/ wc/ bad, stue, spisestue, kjøkken. 2. etg.: Gang, bad, stue, 3 soverom.

Standard

Spennende familiebolig på en flott vestvendt tomt som gir gode lys og solforhold. Fine uteplasser og terrassearealer. Beveger vi oss inn i boligen har 1. etg store oppholdsrom stue og kjøkken. Store vindusflater bidrar til godt med dagslys. I stuen er det god plass til flere sittegrupper som både dagligstue og spisestue. Pent lyst kjøkken med plass til frokostbord. Forøvrig en romslig gang og vaskerom i 1. etg. Vaskerommet har opplegg til dusj/ badekar og det er installert wc. I 2. etg. kommer vi først til en stor stue og det er forøvrig 3 soverom og bad. Stuen bidrar til fleksibilitet i boligen og gjør at barn kan ha ekstra plass til besøk av venner. Flott bad fra 2009 som er flislagt. Det er både dusjhjørne og badekar. Vegghengt wc. Boligen fremstår med en tidsmessig standard, har gode løsninger og et karakteristisk ytre.

Oppvarming

Elektrisk og ved.

Parkering

På egen tomt

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Det er utarbeidet tilstandsrapport.
Utført av : Jonny Eliassen
Takstdato : 20.06.2019

Prisantydning

3 390 000,-

Totale kostnader

3 490 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 84 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 390 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 100 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 490 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 390 000,-

Ligningsverdi

kr 822 385,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligen er fundamentert på fjell opplyser eier. Støpte gulv i kjeller. Grunnmur i granitt. Noe leca. Yttervegger i trolig stående plank og noe bindingsverk. Boligen er kledd med stående og liggende trekledning som er beiset. Takkonstruksjon av typen saltak. Taket er tekket med betongstein.

Arealer

Primærrom: 149 kvm, Bruksareal: 201 kvm, Bruttoareal: 213 kvm P-rom kommentar: 1. etg.: Gang, vaskerom/ wc/ bad, stue, spisestue, kjøkken. 2. etg.: Gang, bad, stue, 3 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt.

Tomt

Flott utsiktstomt, vestvendt, med masse lys og gode solforhold. Opparbeide uteplasser og stor veranda innbyr til fine sommerdager ute. Tomten er hellende og består av noe gressplen, fjell, busker og trær. Solrikt og fin utsikt. Asfaltert innkjørsel og steinlagt gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.