Skogveien 23 B, 1831 Askim

Solgt

Leilighet Skogveien 23 A - D

Prisantydning
4 390 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
157 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 390 000,-

kr 4 413 570,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3014

80

311

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Leilighet

Eierseksjon

168 m2

157 m2

4

Fellestomt

Bolig Soverom Etg. P-rom BRA Totalpris
- 3 - 87 m2 91 m2 3 200 000,-
1 4 1 157 m2 168 m2 4 390 000,-
3 3 2 87 m2 91 m2 Solgt
4 3 2 87 m2 91 m2 Solgt

Beliggenhet

Beliggenhet

!!!!!! KAMPANJE 1. KVARTAL 2020 !!!!!! SELGER DEKKER 2 x GARASJEPORT I CARPORT SAMT MALING AV HELE BYGGET!! (Gjelder 1. kvaral 2020) Beliggenhet: Unik beliggenhet i etablert og populært boligområde på Vollene. Denne tomten ligger helt i ytterkant av boligfeltet, grensende til jordbruksarealer mot syd. Her er det fritt utsyn over kulturlandskapet og ingen gjenboere. Du har nå en unik mulighet til å sikre seg en leilighet i nyoppført 4-mannsbolig på denne herlige plassen. Fra eiendommen er det bare å spenne skiene på beina og spasere ut i skiløypene som kjøres på jordet rett bortenfor eiendommen, dersom forholdene tillater det. Den unike beliggenheten i rolige omgivelser, men samtidig sin nærhet til sentrum og alle fasiliteter er noe du vil sette pris på. Du har kort vei til Hovskogen med sine fine rekreasjonsområder, Askim sentrum ligger få minutter unna, med alt av hva et by sentrum byr på. Her finner du blant annet Østfoldbadet, Kulturhuset, kjøpesenter, hyggelig gågate med kafeer, restauranter og Guderudparken med lekeplass og en hyggelig grønn lunge i sentrum, butikker, kino, kaffebarer og galleri, m.m. Kommunikasjon: Askim ligger ca. 5,5 mil fra Oslo. Det er direkte buss- og jernbaneforbindelse til Oslo. Veiforbindelsen fra Askim til Oslo er hovedsakelig langs riksvei og europavei. Utviklingen med E-18 og Follobanen gjør Askim og Indre Østfold til et spennende geografisk område. Litt om Askim: Askim er regionssenter i Indre Østfold. Kommunen ligger sentralt ved E18. Askim er attraktiv for bosetting og næringsliv. Næringslivet er omfattende og variert, og det legges vekt på å skape et godt sosialt, fysisk og kulturelt miljø. Mange regionale funksjoner og aktiviteter knyttet til næringsliv, handel, offentlige virksomheter, helse, kultur og fritid, er i dag lokalisert til Askim. Det gjennomføres kommunesammenslåing med Askim, Spydeberg, Hobøl, Trøgstad og Eidsberg fra 01.01.2020.

Adkomst

- Ta inn Vestre Ringvei ved ST1 bensinstasjon - Følg veien opp til veidele og ta inn til høyre - Følg så grusvei inn mot venstre - Eiendommen ligger så innerst i blindveien

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skogveien 23 B,
1831 Indre Østfold

BRA

168 m2

P-rom

157 m2

Innhold

NYOPPFØRT 4-MANNSBOLIG MED TILHØRENDE FRITTLIGGENDE GARASJEANLEGG. NY PRIS! Snr. 1 - Skogveien 23 A: Pris kr. 4.390.000,- + omk. - 168 kvm bra NY PRIS! Snr. 2 - Skogveien 23 B: Pris kr. 4.390.000,- + omk. - 168 kvm bra Snr. 3 - Skogveien 23 C: Pris kr. 3.200.000,- + omk. - 91 kvm bra Snr. 4 - Skogveien 23 D: SOLGT 2 STK. LEILIGHETER OVER 1. ETASJE OG UNDERETASJE PÅ HHV. 168 KVM BRA + TILHØRENDE GARASJEPLASS 1. Etasje: Flislagt entré - 2 boder - 2 soverom hvorav ett med tilhørende walk-in-closet - Delikat flislagt bad/wc/ vaskerom Romslig stue og kjøkken god spiseplass og praktisk innredning samt utgang til overbygd balkong på 11 kvm Underetasje: Romslig og god trappegang - Teknisk rom - 2 soverom - Delikat flislagt bad/wc/vaskerom - stor stue med utgang til hagen 2 STK. LEILIGHETER I 2. ETASJE PÅ HHV. 91 KVM BRA + UTVENDIG BOD I UNDERETASJEN PÅ 11 KVM BRA + TILHØRENDE GARASJEPLASS 2. Etasje: Flislagt entré - Bod/teknisk-rom - 3 soverom - Delikat bad/wc/vaskerom - Romslig kjøkken og stue med utgang til 11 kvm balkong med herlig utsyn Underetasje: Bod/teknisk rom på 11 kvm bra. Garasjeanlegg: Felles garasjeanlegg med 4 biloppstillingsplasser. Garasjeanlegget er frittstående og på 76 kvm bra. Det er ikke montert garasjeport. Dette blir opp til sameiere å avgjøre om det er ønskelig med tett garasje eller en garasje uten garasjeport. Det er lagt opp til mulighet for elbil lader i garasjen. Garasjen er oppført på støpt betongplate på faste masser. Ringmur i Leca. Bindingsverksvegger utvendig kledd med panel og innvendig kledd med gips. Bærekonstruksjonen i taket er i tre. Pulttak takform tekket med takpapp. Det er trukket strøm fra hver leilighet til sin tilhørende garasjeplass.

Standard

KJØKKEN: Flott løsning på kjøkkenet i praktisk L-form. Innredningen er i moderne glatt utførelse i gråtonet farge, fra JKE Design. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken som gjør det lett å plassere spisebordet. Det er lik løsning på kjøkken for alle leiligheter. Det er forøvrig laminert benkeplate, ventilator med uttrekk på yttervegg og integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjons platetopp og stekeovn. Hvitevarer er levert av Electrolux. Det er 8 spots i himlingen på kjøkkenet samt vinduer mot hjørnet som gir en fin kontakt med uteområdene. SANITÆR Alle leiligheter er godt sanitærmessig utstyrt med fullverdige bad med delikate flislagte overflater. I den store leiligheten er det to bad/vaskerom. Stor leilighet: Underetasje: Nydelig bad kombinert vaskerom med delikate fliser på gulv og vegger i underetasjen. Moderne innredning i hvit glatt utførelse samt speilskap, vegghengt toalett og badekar. Her er også opplegg for vaskemaskin. Det er forøvrig vannbåren varme i gulvet til oppvarming og 6- LED downlights i himlingen. 1. etasje: Romslig bad med delikate fliser på gulv og vegger. Badet inneholder forøvrig moderne baderoms innredning i hvit utførelse, speilskap, vegghengt toalett og dusjhjørne med to glassdører. Her er også opplegg for vaskemaskin. Det er elektriske varmekabler til oppvarming og 6- LED downlights i himling. Liten leilighet: Nydelig bad med delikate fliser på gulv og vegger. Gulvet i dusjsonen er nedsenket. Badrommsinnredning i moderne hvit utførelse samt speilskap, vegghengt toalett, dusjhjørnet med to rette glassdører samt opplegg for vaskemaskin. Det er elektriske varmekabler i gulvet og 6 LED downlights i himling. Overflater: Gulv: 1-stavs parkett fra Saga på alle oppholdsrom. Det er 60 x 60 fliser i alle entre og bad. Belegg i teknisk rom og utvendig bod. Vegger: Malt gips på alle vegger foruten alle bad som har fliser størrelse 30x60 cm Himling: Malt gips i alle himlinger

Oppvarming

- Luft/Vann varmepumpe med kjøling - Oppvarming via gulvvarme og radiatorer - Vannbåren gulvvarme i entre og bad i alle leiligheter samt gulvvarme i hele underetasjen foruten tekniske rom/boder. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinner (Dette er ikke varmeanlegg, men ventilasjon)

Parkering

- Alle leiligheter får 1 parkeringsplass i felles garasje (uten port) - Felles utvendig parkering og gjesteparkering forøvrig.

Økonomi

Overtagelse

- Avklares i forbindelse med budgivning. - Dersom kjøper ikke ytrer ønske om overtagelse før aksept av bud, vil selgers ønsker bli tatt til følge.

Prisantydning

4 390 000,- / Fellesutgifter: 500,-

- Stipulert kr 500,- pr. mnd. - Dette dekker kostnad til forsikring, snømåking og vedlikehold. Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G=folketrygdens grunnbeløp).

Totale kostnader

4 413 570,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 12 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 500 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 23 570,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 413 570,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 390 000,-

Generell informasjon

Bebyggelse

- 4 leiligheter i 4-mannsbolig hvor hver leilighet har sin egen parkeringsplass i garasje (uten port) hvorav: - 2 leiligheter er på 168 kvm bra - 2 leiligheter er på 91 kvm bra

Arealer

Primærrom: 87 kvm - 157 kvm, Bruksareal: 91 kvm - 168 kvm P-rom kommentar: Alle rom i leilighetene er inkludert i primærarealet med unntak av 2 boder og teknisk rom i den store leiligheten og utvendig bod og innvendig bod/teknisk rom i den lille leiligheten. Underetasje: 77 kvm bra 1.Etasje: 91 kvm bra 2.Etasje: 91 kvm bra Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

- Andel av 1 494,4 kvm felles eiet tomt. - Tomten er pent opparbeidet av selger med stor gårdsplass belagt med subus og romslige plenarealer lagt med ferdigplen.

Tomt

- Tomten eies i fellesskap med alle seksjonseiere og disponeres i fellesskap. Alt utvendig areal på tomten er fellesareal.

Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.