Fossveien 10, 3403 Lier

Solgt

Moderne 3-roms leilighet fra 2018 i 1.etasje. Solrik balkong - Attraktiv beliggenhet - IN ordning

Prisantydning
2 500 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
75 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 500 000,-

kr 4 033 810,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3049

95

30

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

2018

79 m2

87 m2

75 m2

2

Fellestomt

2 757 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Fossveien 10 er beliggende i hyggelige omgivelser i et rolig og barnevennlig boligområde i Lier. Det er gode lys- og solforhold og mange fine turområder. Fra boligen er det fin utsikt over landlige områder. Eiendommen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg av fasiliteter med servicetilbud. Lierbyen eller Drammen med de fleste bymessige fasiliteter ligger kun en kjapp kjøretur unna. Området passer derfor ypperlig for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har gode oppvekstsvilkår for barna. Enkel adkomst til mange tettsteder i området gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Det er kort til påkjøring E18 på Tranby eller Kjellstad. Ved å benytte bil tar det ca. 15 min til Drammen, 17 min til Asker, 35 min til Oslo S, 50 min til Tønsberg, og 55 min til Sandefjord Torp Lufthavn. Fra boligen er det gangavstand til "Lier E-verk" som ligger på Ringeriksveien hvor man har bussholdeplass. Herfra er det gode bussforbindelse med hyppige avganger til Lierbyen, Drammen, Asker og Oslo. På Lier og Asker Stasjon er det godt med togforbindelser til mange tettsteder. For barnefamilier er Lier et perfekt sted å bo med et godt tilbud av barnehager og skoler. Nærmeste barnehager er Foss barnehage (ca. 300m) og Lier natur- og landbruksbarnehage (ca. 600m). Det finnes flere barnehager i gangavstand mot Lierbyen. Det er gangavstand (ca. 1600m) til Hegg skole (1-7 kl.), som har store utearealer med grøntanlegg, lekeapparater og ballbaner. Dette er kommunens nyeste skole som samler over 450 elever. For elever på ungdomstrinnene er det kort vei til Lierbyen skole som ligger kun 500m fra eiendommen. Av videregående skoler så er Briskeby vgs. og St. Hallvard vgs. de nærmeste. Området har mange fantastiske turområder som har skogs- og grusveier samt sykkelveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren. Lier byr på mange turmuligheter og rekreasjon via jakt- og fiskemuligheter, bading og idrett. Lier er stadig under utvikling. I området rundt vil det bli bygget flere eiendommer, spesielt i gamle sykehus område. Det er etablert flere lekeplasser, gode gangveier og store grøntområder som vil gi området ett grønt preg. Det er gangavstand til Lierbyen med dagligvarebutikker, skoler, kafeer, frisør og lignende servicefasiliteter. Ønsker du et større utvalg av forretninger, servicetilbud eller friluftsaktiviteter ligger Drammen en kjapp kjøretur unna. Drammen har utviklet seg kraftig de siste årene, og her finner du alt du måtte forvente av servicetilbud, kulturaktiviteter og byliv. Utdanning på mange nivåer, trafikknutepunkt og elvepromenade.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E18 til Kirkelina/Fv282 i Lier. Ta avkjøringen 22-Tranbykrysset fra E18. Sving til høyre og inn på Kirkelina/Fv282. Fortsett videre i 2,8 km og ta 3. avkjøring i rundkjøringen. Fortsett videre i 2,7 km sving til venstre via a vis Lier E-verk til Fossveien. Fortsett videre i 150 meter og deretter ta til venstre. Blokken ligger på høyre siden av veien. Fra Drammen: Fra E18 ta avkjøring 23 mot St. Hallvards vei. Sving til høyre og inn på St. Hallvards vei. I rundkjøringen: Ta 1. avkjøring ut på Ringeriksveien/E134. Følg veien retning Tranby/Hønefoss (Ringeriksveien) rett etter Lierbyen, vis a vis Lier E-verk , sving til høyre til Fossveien, fortsett videre i 150 meter og deretter ta til venstre. Blokken ligger på høyre siden av veien. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

onsdag 04.
mars,
kl. 17:00-18:00

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Hilde Løvseth

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Fossveien 10,
3403 Lier

BRA

79 m2

P-rom

75 m2

BTA

87 m2

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang, kjøkken, stue med balkong, bad/toalett, bod og 2 soverom. Øvrig: Bod og oppstillingsplass for 1 bil i felles garasjeanlegg.

Standard

Entreen er lys og innbydende med eik parkettgulv, slette veggoverflater malt i stilfulle farger. og downlights montert i taket - en standard som er gjennomgående for hele leiligheten. Det er god plass til garderobeløsning. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Her får du mulighet til å møblere med sittegruppe, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. Fra stuen er det balkongdører med utgang til en hyggelig balkong på ca. 11 kvm med overbygg glassrekkverk og utelys. Balkongen har fin utsikt og har ettermiddagssol og derfor egner den seg perfekt til grilling på varme sommerdager. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet defineres av en moderne og stilfull kjøkkeninnredning der de fleste hvitevarene er innbygget og brukervennlig plassert. Aubo kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og laminerte benkeplater. Hvite fliser mellom overskap og underskap. Det er montert belysning over benkeplate for effektiv matlaging. Rommet har god skap- og benkeplass til å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Avsatt plass for frittstående kjøleskap. Flott flislagt baderom i moderne farger med vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med dusjhjørne med foldedører, servant med underskuffer, vegghengt toalett og speil med lys. Opplegg og plass til vaskemaskin. Downlights montert i taket. Leiligheten har to soverom i en grei størrelse. Hovedsoverommet fremstår som romslig med god plass til dobbeltseng, garderobe og øvrig innredning. Det andre soverommet er litt mindre og er perfekt som barnerom. Det er plass til enkeltseng, garderobeskap og leksepult. Leiligheten har god lagringsplass i bod på ca. 4kvm. Her er det plassert ventilasjonsaggregat til balansert ventilasjonsanlegg. Leiligheten disponerer også en utebod med lagringsplass

Oppvarming

Radiator anlegg, vannbåren varme på bad/vaskerom og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Parkering

Parkering i lukket felles garasjeanlegg. 1 stk. parkeringsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Nedre Buskerud Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Martin Skakstad
Takstdato : 17.01.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 660 000,-
Teknisk verdi : 2 660 000,-
Formuesverdi : 945 107,-
Sekundær formuesverdi : 3 402 384,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 500 000,- / Fellesutgifter: 7 201,-

Kr 7 201,- Fellesutgifter består av: Kapitalkostnader kr 3 369,- Bod kr 20,- Kabel-TV kr 389,- Parkering kr 80,- Grunnkostnad kr 2 764,- Miljøgebyr for papirfaktura kr 35,- Akonto kaldt vann: kr 272,- Akonto varmt vann: kr 272,- Felleskostnader inkluderer: Vannbåren gulvvarme, renovasjon og vedlikehold av fellesområder, forretningsførsel, styrehonorar, strøm fellesarealer, vedlikehold parkering, vedlikehold bod, vaktmester tjenester.

Totale kostnader

4 033 810,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 500 000,- (Prisantydning) 1 525 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 025 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 950,- (Eierskiftegebyr parkeringsplass trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 8 810,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 033 810,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 500 000,-

Ligningsverdi

kr 945 107,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligblokk over 5 plan i fra 2018. 4 etasjer, i tillegg kjeller. Antatt betongfundamenter under bærende konstruksjoner med selvdrenerende masser. Antatt fuktsperre og markisolasjon grunnet byggeåret. Antatt grunnmur av "Thermo-Mur" (blokker av Isopor fylt med betong og armering). Antatt drenering for kjelleretasje. Bindingsverk av tre med isolasjon og antatt fuktsperre. Innvendige delevegger av stål, ifølge andelseier. Vinduer med treramme og isolerglass. Isolerglass er datostemplet fra 2018. Balkongdør med isolerglass. Malte og glatte, kompakte innerdører. Takkonstruksjonen er ikke vurdert da den ikke er besiktiget. Antatt flatt tak som er tekket med papp eller sarnafil. Etasjeskiller av betong. Balkong med gulv av betong med membran/PVC-folie. Trebjelker og tregulv i impregnert trevirke.

Arealer

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 87 kvm P-rom kommentar: Entrè/gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 757 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.