Holterteigen 5, 1447 Drøbak

Solgt

Drøbak - Ullerudåsen. Innholdsrik enebolig med flott utsikt og idyllisk tomt

Prisantydning
7 590 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
177 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 590 000,-

kr 7 794 700,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

69

140

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1963

177 m2

189 m2

177 m2

Eiet tomt

929 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Holterteigen 5 ligger solrikt og vestvendt til i et mindre trafikkert boligområdet på Ullerudåsen. Meget barnevennlig og sentralt, et fint og etablert område der folk trives godt. Tomten er flat med gode sol- og utsiktsforhold. Det er flere barnehager og barneskoler i nærområdet. Ungdomsskole på Dyrløkkeåsen og Seiersten. Videregående skole på Måna. I tillegg tilbyr Drøbak Montessori et undervisningsalternativ for barn og ungdom i alderen 3-15 år. Fra eiendommen er det ca. 2 minutters gange til offentlig kommunikasjon som går til Oslo, Ås, Ski og Drøbak Sentrum. Ekspressbuss til Oslo tar ca. 35 minutter. Fra Holterteigen er det gangavstand til Dyrløkke (ca. 1,5 km) hvor Handelssenteret Amfi Drøbak City med de fleste servicetilbud ligger. Øvrig servicetilbud i Drøbak Sentrum (ca. 2,5 km) med blant annet flere interiør-og klesbutikker, Grønthuset med friskt utvalg av frukt og grønnsaker, kafeer, bakerier, restauranter, vinmonopol, kino, kunstgallerier, båthavn, badeparken, fergeleie med avganger til historiske Oscarsborg Festning m.m. Drøbak har et rikt fritidstilbud for barn, ungdom og voksne. Nytt idrettsanlegg på Seiersten med blant annet kunstgress fotballbane og friidrettsbane. Boksehall på Seiersten. Håndballbane på Seiersten og Måna. Treningssenter med et godt sal- og sykkeltilbud på Dyrløkke. 18-hulls golfbane på Belsjø. Tennisanlegg på Heer. Ridesenter på Elle. Godt oppmerkede turstier i Frognmarka. Lysløype i Seierstenmarka, og ellers flotte oppkjørte langrennsløyper i Frognmarka om vinteren.

Adkomst

Fra Oslo: Følge Osloveien i retning Drøbak Sentrum. I enden av Drøbak Golfbane, hold rundt i rundkjøringen opp Ullerudbakken helt opp til toppen og sving første til høyre inn til Holterteigen. Eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil skiltes med visningsskilter fra Foss&Co under fellesvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Holterteigen 5,
1447 Frogn

BRA

177 m2

P-rom

177 m2

BTA

189 m2

Innhold

Velkommen til denne flotte og innholdsrik enebolig. Boligen ligger med en idyllisk beliggenhet i et rolig og barnevennlig nabolag. Fra boligen kan man nyte den flotte utsikten mot vest og Vestfjorden. Ellers har boligen og en stor og flott hage bestående av gressplen, blomsterbed, naturtomt og ulike sittegrupper. Den store tomten gir god plass til parkering og det er oppført egen garasje samt en koselig lekestue. Eneboligen er praktisk og meget godt tilrettelagt for barnefamilier som ønsker flere oppholdssoner for familiemedlemmene. Første etasje med bad, soverom, vestvendt stue med utgang veranda og hage. Delvis åpen kjøkkenløsning mellom stue og kjøkken. Samt egen "hybel" for tenåringen med eget bad. Andre etasje som er av nyere dato består av et stort og luftig allrom / TV stue med eget kjøkken og utgang til balkong med flott vestvendt utsikt. Samt to store soverom og et stort bad. Mot skråtak mot øst er det satt opp knevegg i hele boligens lengde som gir en stort og praktisk lagringsrom. Etasjen byr på mange muligheter med hensyn til å utforme den rominndeling man måtte ønske. Eneboligen fremstår således som en bolig hvor familiemedlemmene kan fordele seg på ulike soner og oppholdsrom.

Standard

Entre: Inngangspartiet er stort lyst og innbydende. Gulvet er flislagt og det har stor skyvedørsgarderobe. Stue: Stuen er romslig med vestvendt beliggenhet. Her er det god plass til flere sittegrupper. Fra stuen er det utgang til stor veranda som strekker seg rundt to av huset sider. Det kommer godt med lys inn i stuen som har en delvis åpen løsning inn til kjøkken. Gulvet er belagt med parkett og det er tapet på vegger. Kjøkken: Kjøkkenet har hvite skapfronter. Det er godt med skapplass og det er integrerte hvitevarer som; induksjonstopp, stek og mikroovn, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Fra kjøkkenet er det egen adgang til grovkjøkken med egen utgang. Bad: Boligen har tre bad. Hovedbadet i første etasje er flislagt på gulv og vegger. Badet er innredet med badekar, søyleservant og wc. "Hybelbadet" har eget dusjkabinett, wc og servant. Badet i andre etasje er stort og innbydende. Badet har dusjhjørne, servant med underskap, overskap med speil, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Soverom: I dag er det fire gode soverom i boligen. I andre etasje kan det enkelt inndeles til flere rom om ønskelig. Uteareal: Boligen ligger plassert i den vestre delen av tomten, noe som frigjør mye plass til uteaktivitet og opphold ved eiendommens fremside. I tilknytting til stuen er det en stor og lun vestvendt veranda som også strekker seg langs husets vestfasade. Ved husets sydlige fasade er det opparbeidet en skjermet platting for sittegruppe med flott utsyn. Alt i alt en meget praktisk og hyggelig enebolig med en flott beliggenhet og nydelig utsikt, med fortsatt mange muligheter for tilpasninger for den enkelte familie.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming av boligen. Gulvvarme på 3 bad, yttergang og i entre. Varmepumpe i stue med utedel i overbygg ved utv. bod.

Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Terje Bråthen
Takstdato : 28.03.2019
Teknisk verdi : 8 300 000,-

Prisantydning

7 590 000,- / Fellesutgifter: 1 150,-

Kr 1 150,- Inkluderer brøyting

Totale kostnader

7 794 700,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 189 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 590 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 204 700,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 794 700,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 7 590 000,-

Ligningsverdi

kr 1 686 242,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bygningen er fundamentert med grunnmur i betong/Leca til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskille i tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Overbygget inngangsnisje. Hentet fra takst: - TG 3 er gitt til bad i hoveddelens 1. etasje med tanke på feil fall på gulv med motfall ved dør og uten lokalt fall i dusj, hvor det blir liggende vann ved bruk av dusj. Det er terskeloppkant ved dør og dermed ikke fare for at evt. lekkasjevann renner ut i boligen, men kun om det etableres tetting med silikonfuge. Det ble foretatt fuktsøk i utsatte områder med utslag på gulv og spesielt fult utslag nederst på vegger i dusj. Dette kan være normalt da dusj er i bruk og det må forventes at det ligger fukt/vann igjen i flislimet og fugene, men det burde ikke vært fult fuktutslag på yttervegg og mindre på gulv. Ytterligere undersøkelser anbefales, eventuelt renovering. Utett silikonfuge i dusjgulv på yttervegg anbefales remontering for bedre overflatetetting. Det er uheldig med vindu i våtsonen og det anbefales tildekking ved bruk av badekar og dusj. - TG 3 er gitt til utv. inngangstrapp med tanke på større slitasje og nødvendig utbedringsbehov. Garasje: Eldre bygning generelt med større bruksslitasje og vedlikeholdsbehov og div større negative bemerkninger ble observert befaringsdag. - TG 3 er gitt til bygningen generelt med tanke på nødvendig utbedringsbehov. Se detaljer i rapporten.

Arealer

Primærrom: 177 kvm, Bruksareal: 177 kvm, Bruttoareal: 189 kvm P-rom 1.Etasje 107 kvm: 2 soverom, stue/spisestue, kjøkken, 2 bad, vaskerom, yttergang, trapperom 2.Etasje 70 kvm: 2 soverom, loftstue m/kjøkken, bad, trapperom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 929 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen er på 929 m² og er svakt skrånende mot sydøst. Eiendommen er godt opparbeidet med plenarealer, beplantninger og asfaltert innkjørsel og adkomststi til boligen. Boligen er plassert i ytterkanten av eiendommen og gjør at tomten virker å ha en meget romslig hage fra adkomsten. Biloppstillingsplass i egen garasje, samt godt med biloppstillingsplasser i delvis asfaltert/ gresslagt gårdsplass. Noe naturtomt med stedvis fjell i dagen og naturvekster på eiendommen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.