Skorkeberg Alle 28 b, 1440 DRØBAK

Solgt

Ny pris! Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan med fin hage og garasje i fellesanlegg til salgs

Prisantydning
4 200 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
89 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 200 000,-

kr 4 339 179,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

215

71

458

17

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Tomannsbolig

Selveier

1991

89 m2

98 m2

89 m2

Eiet tomt

5 400 m2

E

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen har en vestvendt beliggenhet i et rolig område uten biltrafikk. Inngangspartiet er vendt mot øst med morgensol og et hyggelig tun som avdeler mot naboer. Adkomst er via en stikkvei med velstelte fellesområder. Tilknyttet leiligheten er det en koselig opparbeidet hage med flott utsyn utover områdene omkring. Umiddelbar nærhet til bussforbindelse og barnehager samt nærhet til skoler, skateramper, ball- og lekeplasser. Gangavstand også til turterreng, ridesenter og badestrender litt syd for Drøbak sentrum. Kort avstand til Seiersten/Ullerud/Dyrløkke hvor man finner idrettsanlegg, kjøpesenter (Amfi Drøbak City), Golfbane og populære Seierstenmarka. På golfbanen og i Seierstenmarka er det flotte turområder, med bla. Follo Museum og lysløyper/skiløyper/skipark med snøproduksjonsanlegg /akebakker om vinteren. Ca. 1.5 km ned til Drøbak sentrum hvor man bla. finner spennende nisjebutikker, vinmonopol, kino, gallerier, restauranter, båthavn, badeparken og fergeforbindelse til historiske Oscarsborg. Drøbak sentrum er kjent for sin koselige småhusbebyggelse og et yrende båt og sjøliv. Besøk gjerne byen vår på www.visitdrobak.no

Adkomst

Fra Oslo: Følg Osloveien mot Drøbak sentrum og ta til venstre i rundkjøringen ved enden av golfbanen. Følg Ullerudbakken ca. 700 meter mot Skorkeberg og ta til høyre inn Skorkeberg alle. Følg veien Skorkeberg alle til enden hvor du finner boligen. Det vil bli skiltet av megler ved felles visninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 18.
august,
kl. 14:30-15:30

Geir Petersen

Eiendomsmeglerfullmektig

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Skorkeberg Alle 28 b,
1440 Frogn

BRA

89 m2

P-rom

89 m2

BTA

98 m2

Innhold

Dette er en hyggelig gjennomgående vertikaldelt tomannsbolig, over tre plan. Utvendig er det et pent opparbeidet felles uteområder med bilfri stikkvei frem til inngangsparti med platting for sittegruppe og morgenkaffe. Fra et hyggelig inngangsparti kommer du inn i første etasje med et lyst og trivelig kjøkken, samt en lun stue med plass til spisebord. Kjøkkenet ligger fornuftig plassert med kort avstand fra entrè, med hensyn til bæring av matvarer. Boligen har en lys og trivelig stue som ligger som en forlengelse av inngangsparti og entre. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse med hyggelig utsyn og fantastiske solforhold. Fra stuen er det en enkel trapp opp til egen sovealkove med to sengeplasser, en i hver ende av husets lengde. Fra alkoven kan man skimte Oslofjorden. Underetasjen har to gode soverom, bad og egen wc. Fra underetasjen er det egen utgang til hagen. Med boligen følger hvitevarer om ønskelig, samt egen garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Entre: Inngangspartiet er lyst og romslig, og det er god plass til skap og garderobe. Gulvet er belagt med gulvbelegg og det er panel og tapet på vegger. Glassfelt i ytterdør og i mellomgang, bidrar til godt med gjennomgående lys i leiligheten og gir en lys og en hyggelig atmosfære. Kjøkken: Kjøkkenet som er østvendt og med stor vindusflate, gir godt med lys og ikke minst deilig morgensol. Kjøkkenet har hvite skapfronter, det er flislagt over laminert benkeplate. Kjøkkenet har en delvis åpen løsning mot stuen som gir god romfølelse og et moderne inntrykk. Stuen: Den vestvendte stuen er et hyggelig rom å komme inn i. Med store vindusflater og utgang til usjenert veranda åpnes det for lange kvelder i ettermiddagssol. Rommet har plass til både salong og spiseplass. Full takhøyde i deler av stuen gir et luftig inntrykk, samtidig som det er en lun atmosfære. Fra stuen er det en enkel trappeoppgang til en praktisk sovealkove med to sengeplasser og oppholdsrom for barn. Baderom: Leiligheten har både et hyggelig baderom og eget wc. Badet er flislagt på vegger og gulv. Innredningen består av dusjkabinett og servant med underskap. Det er opplegg for vaskemaskin og det er varme i gulv. I tilknytting til badet er det også et eget wc rom. Soverom: Leiligheten har tre soverom. Det er to gode soverom i underetasjen hvorav foreldre soverommet har egen utgang til hage og usjenert uteplass. Rommet har også stor skyvedørsgarderobe. Soverommene er belagt med laminat på gulv. Det er malte flater og tapet på vegger og malte flater i himling. Sovealkoven over stuen er nylig søkt omregulert til varig oppholdsrom, da dette ikke ble gjort i forbindelse med oppgraderingen.

Oppvarming

Panelovner Varmekabler på bad.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Markedsverdi kr  4 500 000,-
Låneverdi       kr. 3 700 000,-

Prisantydning

4 200 000,- / Fellesutgifter: 2 207,-

Kr 2 207,- pr. mnd. Fellesutgiftene dekker avdrag/renter på fellesgjeld, felles forsikring, strøm på fellesarealer, diverse drift/vedlikehold, tv/bredbånd, kostnad til forretningsfører og revisor, styrehonorar m.m.

Totale kostnader

4 339 179,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 200 000,- (Prisantydning) 18 779,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 218 779,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 450,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 218 779,-)) -------------------------------------------------------- 120 400,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 339 179,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1.048.650,- per 31.12.17 Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3.775.140,- per 31.12.17

Prisantydning

kr 4 200 000,-

Ligningsverdi

kr 1 048 650,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Såle på ukjent grunn for takstmannen. Støpt dekke. Grunnmur antatt i støpt betong. Det er utforede yttervegger i kjeller. Drenering og fuktsikring av grunnmuren ligger hovedsakelig skjult under bakken og er således ikke tilgjengelig for inspeksjon. Dreneringen forutsettes å være utført ihht gjeldende praksis for byggeåret da det ikke er gitt andre opplysninger om dreneringen. Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, innvendig kledd med plater og utvendig kledd med trepanel. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra byggeåret. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Døren er fra byggeåret. Entredør fra byggeåret. Saltak i trekonstruksjon. Yttertaket er tekket med takstein. Takstein fra byggeåret. Yttertaket er kun besiktiget fra bakkeplan. Trebjelkelag med undergulv av plater, antatt isolert med mineralull i henhold til gjeldene forskrifter da boligen ble oppført. Badets konstruksjon er fra byggeåret. Badet ble overflateoppuset i 2013 med nye fliser på vegg ifølge opplysninger gitt av eier. Overflater innvendige gulv: Laminatparkett, parkett og belegg. Varierende alder på overflatene. Overflater innvendige vegger: Trepanel, platepanel, malte og tapetserte overflater. Overflater innvendige himlinger: Malte overflater. Platepaneler. TG 3: Trapper og ramper: Trappen på loftet mangler rekkverk, må utbedres. Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn at trapp til loft mangler rekkverk, trappen forøvrig er gitt TG2 på grunn av alder.

Arealer

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 98 kvm P-rom innehold: Underetasje (38 kvm): Bad, gang, wc og 2 soverom 1. etasje (39 kvm): Entre, stue/kjøkken Loft etasje (12 kvm): 2 innredede rom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 5 400 kvm, Eierform: Eiet fells tomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.