Sogstikroken 5, 1446 Drøbak

Solgt

NB! Ny visningstid. Lekker enebolig på attraktive Sogsti med høy standard, 3 soverom, stor terrasse, fin hage og garasje

Prisantydning
5 100 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
112 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 100 000,-

kr 5 241 200,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

215

71

578

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2013

135 m2

146 m2

112 m2

3

Eiet tomt

1 787 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Sogstikroken 5 har en fin og barnevennlig beliggenhet på meget attraktive Sogsti i Frogn kommune. Eneboligen ligger i en blindvei i en rekke med fire eneboliger. Her bor du i gangavstand til flere barnehager og Sogsti barneskole/Drøbak barneskole. Det er heller ikke lang vei til ungdomsskole på Dyrløkkeåsen eller Seiersten. Eiendommen ligger lett tilbaketrukket fra Sogstiveien og i umiddelbar nærhet til naturskjønne omgivelser og Brunskogen. Via Brunskogen er det ca. 10 minutters gange til Drøbak sentrum med butikker, restauranter, vinmonopol, badestrender, båthavn, post, gallerier m.m. Idrettshall på Seiersten. Nærmeste matbutikk er Rema 1000 og Kiwi som ligger på Ullerudsletta, ca. 10-15 minutters gangavstand. 18-hulls golfbane på Belsjø. Golfbanen fungerer som skiløype om vinteren, i tillegg til lysløypa i Seierstens marka. Handlesenteret Amfi Drøbak City ligger på Dyrløkke med et godt utvalg av butikker. Sogstieika og Bjerkeveien barnehage ligger like i nærheten. Området tilhøre i dag Sogsti barneskole og Seiersten Ungdomsskole. Videregående skole ligger på Måna ved inngangen til Drøbak. Kort vei til flere lokale badestrender. Det tar ca. 40 min. med offentlig kommunikasjon til Oslo.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E6 og følg skilting mot Drøbak sentrum. Følg Osloveien forbi golfbanen gjennom første og andre rundkjøring. Der veien begynner å helle mot høyre ned mot Drøbak sentrum ta du til venstre inn på Sogstiveien. Du vil etter hvert få Sogstikroken på høyre hånd. Det vil bli godt skiltet med visningsskilt fra Foss & Co ved fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 17.
september,
kl. 17:00-18:00

Geir Petersen

Eiendomsmeglerfullmektig

Stein Johannessen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sogstikroken 5,
1446 Frogn

BRA

135 m2

P-rom

112 m2

BTA

146 m2

Innhold

Flott bolig i kjede over 2 plan med stor terrasse over garasje. Moderne bygg med fasader i tre og store vindusflater. Boligen er arealeffektiv og praktisk. Boligen har en gjennomtenkt plassering og er godt tilpasset øvrig bebyggelse i området med tanke på plassering, lysforhold, størrelse og form. Boligen har noe fjordutsikt mot syd fra stue. Alle soverommene er lagt til samme etasje som badet og bod/vaskerommet. Hele andre etasje er et stort allrom på over 56 kvm. Her kan hele familien være samlet ved matlaging, lekselesing, tv-titting og peiskos. Den åpne løsningen gjør det mulig å invitere mange gjester på middag. Eller kanskje dere ønsker å dele av det store allrommet i flere bruksområder, f.eks. ved hjelp av bokhyller, flere sittegrupper osv. 2. etg. har skråtak med ekstra høy takhøyde. Dette gir en meget luftig og romslig følelse. Utgang fra allrom til terrasse. Fra terrassen er det trapp ned til en fin vestvendt hage. Det er forøvrig godt med oppbevaringsplass, med utvendig og innvendig bod. 1. etasje inneholder entré/gang , trapperom, bad, bod/vaskerom og 3 soverom. Utgang fra hovedsoverom til vestvendt hage. 2. etasje inneholder åpen kjøkkenløsning og stue / spisestue med utgang til stor syd-/vestvendt terrasse. Fra terrassen er det trapp ned til hagen. Terrasse over garasje er ca. 23 kvm. Garasje med sportsbod på ca. 6 kvm i bakkant

Standard

Boligen har høy standard er utstyrt med bl.a.: Norema kjøkkeninnredning type Areal hvit. Enkel og moderne front med rene linjer og med svakt avrundede kanter og hjørner. Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Norema baderomsinnredning type Areal hvit 120 cm innredning med speil Vegghengt toalett og dusjvegger. Flislagt bad med hvite veggfliser og grå gulvfliser. Entré/gang er flislagt med moderne gulvfliser. Varmekabler på bad og i entré/gang. Parkett fra Boen14 mm Concerto lakkert eik i alle rom bortsett fra bad, entré/gang og bod/vaskerom. Peisovn med stålpipe i stue. Sentralstøvsuger. Balansert ventilasjon fra Flexit. Garderobeskap på alle soverom.

Oppvarming

Det er varmekabler i badegulv og gang/hall i 1. etg. Peisovn med stålpipe i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming

Parkering

Garasje for en bil og mulighet for parkering av bil to på egen del av tomt. Gjesteparkeringer til felles benyttelse.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen
Takstdato : 10.05.2019
Markedsverdi: Kr. 5 400 000,-
Låneverdi        Kr. 4 500 000,-

Prisantydning

5 100 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

5 241 200,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 126 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 141 200,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 241 200,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 100 000,-

Ligningsverdi

kr 1 541 189,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bolig over 2 plan med garasje, oppført 2014. Fundamentert med støpt armert såle/plate på grunn. Tretak tekket med papptekking. Etasjeskiller i tre. Yttervegger av trebindingsverk med utvendig panelkledning. Malt ytterdør med glassfelt. 2-lags vinduer med trekarmer. Garasje(opprinnelig carport): Utført med støpt dekke, trebindingsvegger og terrasse på tak.

Arealer

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 113 kvm P-rom utgjør: 1.Etasje ca. 56 kvm: Entre, trapperom, bad, vaskerom, 3 soverom 2.Etasje ca. 56 kvm: Kjøkken, stue/spisestue Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 787 kvm, Eierform: felles eiet tomt

Tomt

Felles eiet tomt 1787 kvm for sameiet iht. martrikkelbrev fra Frogn kommune. Hver bolig har eksklusiv rett til bruk og opparbeidelse av en ideell andel av tomten. Boligen sandel av tomten er pent opparbeidet med støttemur i granittstein, plen og blomsterbed m.m. Tomtegrenser for den enkelte bolig sin ideelle andel fremkommer av fasadetegning og situasjonsplan. Deler av tomten er fellesareal. Fellesområdet er opparbeidet med asfaltert internvei og plen. Lekeområdet er med vippehuske og sandkasse.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.