Nittedalsveien 308, 1480 Slattum

Solgt

Slattum - Velholdt og sjarmerende enebolig med stor solrik tomt på over 1800 kvm. Gangavstand til mange fine turområder.

Prisantydning
3 890 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
92 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 890 000,-

kr 4 002 200,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

233

9

23

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1923

105 m2

123 m2

92 m2

2

Eiet tomt

1 853 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Nittedalsveien 308 er en velholdt enebolig over to etasjer med praktisk planløsning og normal standard. Eiendommen ligger i et rolig, familievennlig og landlig boligområde hvor boligen er omkranset av natur og nærhet til marka. Fra eiendommen kan du nyte fin utsikt mot dalen og skogsområdene. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et godt utvalg av fasiliteter med servicetilbud. For barnefamiliene er Slattum et perfekt sted å bo med et godt tilbud av barnehager og skoler. Det er gangavstand til Slattum barneskole (ca. 300m), som har et stort og variert uteområde med god plass til lek, aktiviteter og sport. Skolen samler over 454 elever og har en kunstgressbane ved siden av skolen. Læringsverksstedet barnehage (to avdelinger) er nærmest, i tillegg til Sinoberbarnehagene og Gnisten barnehage. Li ungdomsskole er også innen rekkevidde. Ved Li ungdomsskole er det stort idrettsanlegg med flere kunstgressbaner, svømmehall, håndballbane og sandvolleyball-bane. Bjertnes er nærmeste videregående skole, som ligger ca. 4,7 km. fra boligen. Enkel adkomst til mange tettsteder i området gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Kjøreturen til Oslo S vil ta deg ca. 25 min, til Lillestrøm ca. 15min og Oslo Lufthavn ca. 30 min. Området har gode bussforbindelser med forskjellige ruter. Nærmeste bussholdeplass ligger kun 300 meter fra boligen. Derfra går linje 390 til Oslo bussterminal via Hagan, Gjelleråsen, Grorud, Bjerke, Sinsen og Carl Berners Plass, og linje 395 til Nittedal stasjon. I rushtiden går det ekspressbuss hvert kvarter som bruker ca. 20-25 min til Oslo sentrum. Fra Nittedal stasjon går toglinje L3 til Oslo S via Kjelsås, Nydalen, Grefsen og Tøyen. Fra Gjelleråsen går flybussen med jevnlige avganger til og fra Oslo lufthavn. Området har mange fantastiske turområder som har skogs- og grusveier samt sykkelveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren.I gangavstand fra eiendommen har du Lillomarka og Romeriksåsen lett tilgjengelig som er perfekte for friluftsaktiviteter. Lillomarka kan tilby skiløyper, flotte turstier, fiske- og badevann. På vinterstid, når forholdene ligger til rette for dette er det verdt å ta lysløypa som går opp mot Skredderudtjernet og videre innover mot Sørskogen. Sørskogen er en populær markastue i Lillomarka hvor det også er servering. På sommeren er det verdt å besøke populære Skredderudtjern som er et deilig badevann og det er gode forhold for sykling. Tvers gjennom dalen renner Nitelva som også er et populært mål for padle- og fisketurer. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hagan Atrium og Mo senteret et godt og variert utvalg av fasiliteter som klesbutikker, apotek, vinmonopol, serveringssteder m.m. For flere tilbud ligger Skedsmokorset, Lillestrøm, Lørenskog og Strømmen en kort kjøretur unna.

Adkomst

Følg Rv. 4 nordover fra Oslo mot Gjelleråsen. Følg veien gjennom rundkjøringen videre mot Gjøvik. Kjør gjennom tunellen og ta av til høyre etter tunellen ved avkjøring mot Slattum. Ta deretter til høyre inn på Nittedalsveien. Etter ca 150 meter vil du se boligen og parkeringsplassen på venstre side. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nittedalsveien 308,
1480 Nittedal

BRA

105 m2

P-rom

92 m2

BTA

123 m2

Innhold

1. etasje: Entré/gang, trapperom, spisestue, kjøkken, stue og bod. 2. etasje: Bad/toalett, 2 soverom, bod og walk-in closet. Loftsetasje: Oppbevaringsloft. Underetasje: Oppbevaringskjeller. Øvrig: Dobbel garasje med utedo/bod og utebod.

Standard

Velholdt og flott enebolig med praktisk planløsning. Innvendig fremstår boligen som attraktiv med en romslig stue, god plass til garderobeløsning i gangen og pent kjøkken med fin utsikt. I perioden 2016 - 2018 flere overflater i huset ble pusset opp, som blant annet vegger, gulv og trappegang. Kjelleren er også oppgradert med støpt gulv. Garasjen og husets fasade ble også malt. Entreen er lys og innbydende med god plass til skap, kommoder oppbevaring av yttertøy. Flere oppbevaringsmuligheter er i boden ved trappegangen innenfor. I boligens hovedetasje er det to stuer, en mindre og en større stue. Den største stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Det er mange innredningsmuligheter med god plass til sofagruppe, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og langbord. Stuen har vinyl gulvbelegg fra 2016 og panel på vegger. Store vindusflater sørger for en god atmosfære i stuen. Her er det mulighet til å fyre i en stemningsfull peisovn som sørger for ekstra varme på kalde høst- og vinterkvelder. Den mindre stuen passer utmerket som en tv-stue ellers spisestue. Eventuelt går det å slå sammen begge stuer for ekstra plass. Mulighetene her er mange! Fra den mindre stuen, tar en seg inn i et enkelt kjøkken. Rommet har god skap- og benkeplass til å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Kjøkkenet er innredet med hvite profilerte eikefronter og laminert benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum. Tidsriktige fliser mellom benkeplate og overskap. Det er montert belysning over benkeplate for effektiv matlaging. Avsatt plass for oppvaskmaskin og komfyr. Ventilator er montert over kokesonen. Midt på kjøkkensonen er det god plass til et spisebord. Boligen har ett bad i andre etasje, rommet er flislagt og har malt himling. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, dusjkabinett, bred servant med underskap, og over servanten er det speil med belysning. Opplegg og plass til vaskemaskin. Baderom er elektrisk oppvarmet med varmekabel. Boligen har to soverom i andre etasje. Hovedsoverommet fremstår som romslig med god plass til dobbeltseng, garderobe og øvrig innredning. Her er det inngang til et lite garderoberom. Det andre soverommet er litt mindre og er perfekt som barnerom. Det er plass til enkeltseng, garderobeskap og leksepult. I dette soverommet er det dør til kott som kan benyttes til lagring.

Oppvarming

Varmepumpe montert i stuen, vedfyring og el. varmeovner Elektrisk gulvvarme i bad.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje på avsatt plass og ellers på gårdsplassen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Eivind Hammer
Takstdato : 20.03.2019
Markedsverdi : 4 100 000,-
Ligningsverdi : 1 018 511,-
Sekundær ligningsverdi : 3 666 639,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Prisantydning

3 890 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

4 002 200,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 112 200,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 002 200,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 018 511 per 31.12.17 Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 666 639 per 31.12.17

Prisantydning

kr 3 890 000,-

Ligningsverdi

kr 1 018 511,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligen er fundamentert med plasstøpt ringmur/såle av betong. Tilbygget inngangsparti er sannsynligvis fra 1950-60 tallet og har tresonittplater på innsiden. Mest sannsynlig er boligen bygget opp av isolert bindingsverk. Dette på bakgrunn av fundamenteringsmåte i tillegg til informasjon fra selger. Ingen synlig fuktsikring mellom yttervegg og terreng og det er ikke opplyst om drenerende masser mot bygget. Ventiler/spalter i gavl og raft. Luftespalter i takutstikk. Antatt undertak av papp. Tekking av taksteinsimiterte plater. Det er montert takstige til skorstein. Det er ikke montert snøfangere. Saltak med kaldtloft. Bygget opp av sperrer og åstak. Tilkomst via innvendig luke i trappegang. Pipe av teglskorstein. Sotluke lokalisert i kjeller (under kjøkken). Det er antydning til beksot i sotluken Helbeslått over tak. Åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap er lokalisert i trappegang 1. etasje. Etasjeskillere av trebjelkelag, ukjent om det er isolert. Isolert ytterdør mellom vindfang trappegang. Eldre ytterdør inn til vindfang. Innvendige fyllingsdører. Krysspostvinduer med 2 lags isolerglass. Disse er ikke merket, men er av nyere dato. Disse er plassert på Nord og øst fasade. Ellers er det eldre krysspostvinduer med varevindu. Takstmann bemerker følgende: - TG2: Mest sannsynlig er boligen bygget opp av isolert bindingsverk. Det var ikke uvanlig med laftede konstruksjoner på 1920 tallet, men dette er vanligvis kombinert med fundament av natursteinsmur og utforede hjørnekasser mv. - TG2: De eldste vinduene vil naturligvis isolere dårlige enn de med isolerglass. Det vil kunne oppstå kondens og dermed lettere fuktskader som følge av dette. - TG2: Krypkjelleren under stuen med jordgulv har fuktskader og saltutslag. Skadene er i form av råteskader på trevirke. Mest sannsynlig er dette enda ikke beveget seg videre inn til selve bjelkelaget, men må uansett undersøkes nærmere. Trevirke har en fuktprosent på 20 vektprosent kalibrert på nordisk gran. Bordene som er mest skadet befinner seg nær grunnmuren hvor det er minst luftsirkulasjon og mye fuktighet som går gjennom betongen. Det er også tydelige saltutslag i muren. Dette er ikke spesielt farlig men kan føre til en høyere fuktighet inne i krypkjelleren. - TG2: Trappen er ikke i henhold til dagens forskriftskrav, og eventuelle tiltak må ses i sammenheng med behov. For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 123 kvm P-rom kommentar: 1. etasje: Entré, gang/trapperom, kjøkken, stue og spisestue. 2. etasje: Trappegang, bad og 2 soverom. U. etasje: S-rom: 13kvm, BRA: 13kvm, BTA: 18kvm 1.Etasje:P-rom: 54kvm, BRA: 54kvm, BTA: 63kvm 2.Etasje:P-rom: 38kvm, BRA: 38kvm, BTA: 42kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 853 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eneboligen ligger på en stor solrik tomt på 1853 kvm som er opparbeidet med gruset innkjørsel og gårdsplass med plass til flere biler. Boligen har en lun og koselig hellelagt uteplass skjermet med levegger, perfekt plass for grilling. Stor hage som er pent opparbeidet med gressplen, gjerde, levegger, og diverse trær og busker. Store deler av eiendommen er naturtomt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.