Sole allé 43, 1540 Vestby

Solgt

Boligen er solgt! Visning avlyst. Romslig 2-roms selveier med balkong, heis og garasjeplass.

Prisantydning
2 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
58 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 750 000,-

kr 2 832 200,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

211

9

427

17

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2009

58 m2

63 m2

58 m2

1

Eiet tomt

1 987 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger i Sole, et populært boligområde med kort vei til Vestby sentrum, i gode og rolige omgivelser. I Vestby sentrum finnes det fleste fasiliteter; bl.a. bank- og posttjenester, matbutikker, leger, tannleger, frisører, bibliotek, kafeer/restauranter samt moderne treningssenter. Det er også gangavstand til Vestby storsenter med mange kjente forretninger og spisesteder. I handelsområdet nord i Vestby finner vi blant annet Bauhaus og populære outletbyen Oslo Fashion Outlet. Praktisk pendleravstand til Oslo, med kort gangavstand til togstasjon. Ca. 40 minutter til Oslo med tog eller bil. Kort gangavstand til nyere barneskole, ungdomsskole, lekeplasser, barnehager og turområder. Ved barneskolen finner vi også den nye Vestby arena, en flerbrukshall på 5800 m² som inneholder flere idrettshaller, klatrevegg, kontorer, møterom og kafé. Utendørsanlegg med kunstgressbane, friidrettsbane og tribuneanlegg. I nærheten ligger også Vestby videregående skole og Follo folkehøyskole med fag som dans, musikk og film m.m. Vestby kommune byr på mange flotte rekreasjonsområder. Kyststien byr på fine opplevelser gjennom Hvitsten, Ramme gård og store fine friområder. Det er ca 10 min. kjøretur fra boligen til Emmerstadbuktas populære badestrand. Krokstrand, Hvitsten og Son har flere velbesøkte badeplasser sommerstid.

Adkomst

Enkel adkomst fra Sole allé via intern asfaltert plass og heis/trapp opp til boligen. God offentlig kommunikasjon med tog som går mellom Oslo og Moss. Det arbeides forøvrig med Follobanen, når den står ferdig vil reisetiden til Oslo bli kortere. Det er for øvrig flere lokale busslinjer som går i nærområdet. Gjesteparkering ligger i umiddelbar nærhet til boligen. Se også vedlagte kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Foss & co. Velkommen til visning!

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Anna Undén

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Sole allé 43,
1540 Vestby

BRA

58 m2

P-rom

58 m2

BTA

63 m2

Innhold

1.etg: Primærrom: 58 m², Bruksareal: 58 m², Bruttoareal: 63 m². Primærrom: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad/wc. Fra stuen er det utgang til overbygd balkong på ca 13 m². Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport utført av Follo boligtakst v/Magnus Hem, datert 06.02.2019.

Standard

Lys og tiltalende 2-roms selveierleilighet med stor balkong og hyggelig planløsning. Hvitmalte veggoverflater på stue, soverom og gang. Parkett på gulv og lyst malte himlinger. Baderom av god størrelse med flislagte vegger samt flislagt gulv med varmekabler. Leiligheten har et innbydende og hyggelig inngangsparti. Entréen har god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen leder videre inn til romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Rommet oppleves som lyst og luftig med godt lysinnslipp fra balkongdør og vinduer. Stuen er lett å møblere med spiseplass, sofagruppe og reoler. Kjøkkenet er praktisk og godt utnyttet med mye skap- og benkeplass. Hvit kjøkkeninnredning fra Sigdal med laminerte benkeplater. Stål oppvaskkum og utslagsvask. Ett-greps blandebatteri. Opplegg for oppvaskmaskin. Belysning over benkeplater. Mekanisk avtrekk fra ventilator. Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med mørkegrå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Servant med ett-greps blandebatteri på hvitt underskap med sort benkeplate. Veggmonterte hvite skap og veggspeil med lysarmatur. Dusjkabinett med buede dører og termostatstyrt blandebatteri. Boligens hovedsoverom har god plass for dobbeltseng og nattbord. Det medfølger garderobeskap med god lagringskapasitet. 13 m² stor overbygd balkong med betonggulv og rekkverk av stål og glass. I tillegg til medfølgende garderobeskap i gang og på soverom er det lagringsmuligheter i 5 m² stor bod som ligger i tilknytning til parkeringsplassen i garasjeanlegget.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Det medfølger fjernstyrt portåpner. Sameiet disponerer også gjesteparkering rett på utsiden, ved inngangspartiet.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Leiligheten er innflyttingsklar. Overtagelse etter avtale med selger.

Forretningsfører

View Ledger AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av: Follo taksering AS/Magnus Hem
Takstdato : 06.02.2019
Markedsverdi : 2 750 000,-
Ligningsverdi : 726 850,-
Sekundær ligningsverdi : 2 616 660,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Prisantydning

2 750 000,- / Fellesutgifter: 1 750,-

Totale kostnader

2 832 200,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 82 200,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 832 200,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 750 000,-

Ligningsverdi

kr 726 850,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bebyggelsen i området består primært av blokker, eneboliger, rekkehus og noe næringsbygg.

Tomt

Eiet fellestomt på ca. 1 987 m² skrånende, opparbeidet tomt. Asfaltert adkomst.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.