Tordenskioldsgate, 1607 Fredrikstad

Solgt

Gjennomgående lyse 3-roms leiligheter, de fleste med flott utsikt både mot elven, bryggepromenaden og retning Kirkeparken. Terrasse på 2 sider - Tordenskiold Brygge

Prisantydning
5 000 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
67 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 000 000,-

kr 5 126 050,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

106

300

1312

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Leilighet

Eierseksjon

2018

69 m2

67 m2

2

Fellestomt

Beliggenhet

Beliggenhet

Tordenskiold Brygge ligger sentralt til i et etablert og rolig boligområde. En kort spasertur tar deg inn til sentrum. Her finner du byens gågate med et godt utvalg av nisje forretninger og kaffebarer, samt Torvbyen handelssenter, sammen dekker disse alt av tilbud du måtte trenge i din hverdag og enda litt til. I nærområdet finner du også hyggelige Fredrikstad Kino, Rådhuset og Domkirken. I tilknytningen til Domkirken ligger Kirkeparken hvor du også har en meget populær lekeplass. Går du tvers gjennom parken kommer du til jernbanestasjonen, med togavganger til Oslo og mange andre steder. Denne spaserturen er på drøye 300 meter. Her ligger alt til rette for en enkel og sosial hverdag på vakre Tordenskiold Brygge. Langs bryggen finner du gode restauranter med noe for enhver smak. I helgene kryr det av mennesker som skal kose seg med venner og kjente. Her er en fantastisk stemning, spesielt så fort solstrålene varmer nok til at du kan sitte ute. På både brygga og elven i Fredrikstad er det et yrende liv av båter og besøkende sommerstid. Blant annet byfergen passerer Tordenskiold Brygge én gang i timen. Denne er pr. d.d. gratis og legger til ved fergestedene Gamlebyen, Isengran og Gressvik, samt to kaier ved sentrum. De nye leilighetene på Tordenskiold Brygge vil bli stilfulle og luksuriøse. Nabolaget er etablert og rolig, så her vil man bo sentralt, men likevel tilbaketrukket. De nye hjemmene vil få flott utsikt og gode solforhold. Tordenskiold Brygge har alt du måtte trenge for en rolig og stressfri hverdag. Se boligvelger på prosjektets hjemmeside. Link ligger øverst i denne annonsen eller gå inn på www.tordenskioldbrygge.no.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Kari-Mette Wernersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tordenskioldsgate,
1607 Fredrikstad

BRA

69 m2

P-rom

67 m2

Standard

Gjennomgående for leilighetene er høy standard og kvalitet i valg av alt fra gulv til hvitevarer. Det leveres kjøkken fra produsent Strai, av typen Premium, Malt Uni Aske (kan velge blant 25 standard farger). Benkeplate i laminat marmor, 20mm (tilvalg mulig). Hvitevarer fra AEG eller tilsvarende. Komfyr med induksjon. For hver leilighet er det utarbeidet egen kjøkkentegning. Gulv leveres som en- stavs eikeparkett 14mm, hvit matt lakkert. Dette gjelder alle rom i leilighet bortsett fra bad. Disse kan også som tilvalg leveres med mørk/ sort, glatt betong som overflate. Innvendige vegger er stålstender med gips. Males i hvit i alle rom foruten bad/wc, som leveres med keramiske fliser 30 x 60 cm (grå alternativ hvit) Alle himlinger i leilighetene er foret ned for tekniske løsninger og kles med gips som males. I enkelte arealer (entre, bod, bad mm) vil himlinger fores ned for føring av ventilasjon og andre større tekniske installasjoner til sjakt og avkast i vegg. Her senkes himling således til noe lavere frihøyde enn i øvrige arealer. Enkelte steder kan det forekomme innkassinger for tekniske installasjoner. Det leveres baderomsmøbel fra Strai, tilsvarende kjøkken. Baderoms innredning har malte sider i samme farge som dørene, speil med lys og lekker topp vask. Tegning er utarbeidet. Dusjhjørne/ dusjvegger 90x90 cm samt vegghengt toalett. Det leveres innfelt LED- belysning fra Fagerhult i hvit på bad og i gang. I tillegg leveres benkebelysning på kjøkken og speilarmatur på bad. Lampepunkt i stue og soverom. Lampe i bod. Dersom det ønskes ytterligere lampepunkter/ spotter er dette mulig som tilvalg. Smarthus-system på lys- og varme. Dette systemet kan bygges ut og omfatte for eksempel styring av markiser, låssystem, alarm, lyd/ bilde etc. Solavskjerming på faste partier skjules bak fasadebekledningen. Solavskjerming type Screens fra Fischer eller tilsvarende. Det leveres ventilasjonsaggregat type Flexit UNI / Villavent SAVE VSR eller tilsvarende som plasseres i gang/bod eller kjøkkenskap. Det leveres porttelefonanlegg med 2- veis kommunikasjon med tv/ audio. Stikkontakter og ladestasjoner kan bestilles som tilvalg i Garasje.

Oppvarming

Alle leilighetene vil få vannbåren gulvvarme i alle rom med Fjernvarme som varmekilde. Varmtvann blir også levert via Fjernvarme og betales via fellesutgifter.

Parkering

Det blir felles garasjeanlegg i byggets underetg. hvor det kan kjøpes p-plass. Det er i utgangspunktet avsatt 1 p-plass pr leilighet. Forøvrig blir det felles sykkelparkering for sameiets beboere.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

5 000 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

5 126 050,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 126 050,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 126 050,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr per Ligningsverdi som sekundærbolig kr per

Prisantydning

kr 5 000 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bygningen oppføres med bærekonstruksjoner av stål og betong. Etasjeskillene utføres i betong eller betongelementer. Parkeringskjeller er plass-støpt betong og betongelementer. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger, kledt med tre bekledning eller zinkplater. Innvendig bekledt med gips som males. Balkong gulv og svalganger er utført i prefab betong med kant- og underbekledning av zink/tre. Innbygde terrasser av bærende stål/betong isolert og tekket, med oppbygg for terrassebord (type kebony). Rekkverk på balkonger mot Tordenskioldsgate er som fasadevegg, øvrige rekkverk er i glass med stålstendere. Rekkverk på svalganger er av stål. Vegger mellom leiligheter utføres primært som dobbelte stålstender med dobbelt gips. Enkelte stabiliserende vegger er betongelementer, men med foring og gips. Skråtak oppbygges av tre/stål, isolert og kledd med zink. Flate tak er betongelementer, isolert og med tekket overflate og sedum. Felles takterrasse utføres i tre og sedum.

Arealer

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 69 kvm P-rom kommentar:

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Tomten blir i hovedsak bebygget. Atriet blir opparbeidet med plen, gangveier og hyggelig beplantning. Takterrassen må heller ikke glemmes. Her vil du få en fantastisk utsikt. Terrassen vil bestå av lune og skjermede grønne lunger, samt større åpne arealer.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.