Dypedalsvingen 69 A, B og C, 1684 Vesterøy

Solgt

Prosjekterte funkisboliger med takterrasse, meget gode solforhold og utsikt til Skjelsbusundet

Prisantydning
6 600 000,-
Boligtype
Enebolig

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 600 000,-

kr 6 638 550,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

111

42

368

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Tomt, Eierform

Energimerking

Enebolig

Selveier

2019

149 m2

183 m2

Eiet tomt

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Spjærøy er den andre i rekken av Hvalerøyene med veiforbindelse, og Dypedal er beliggende på øyas vestlige del ved Skjelsbusundet. Dette er en naturskjønn og skjermet beliggenhet i forhold til vind, og nå et nytt boligprosjekt som respekterer disse omgivelsene. Boligene er gitt optimale sol- og lysforhold, og har en gjennomtenkt plassering, der de ligger på det markerte høydedraget med flott utsikt. Skjelsbusundet er ualminnelig vakkert, og er naturlig nok en populær led for båtfolket på de gode sommerdagene. Med båt har du selvsagt alle muligheter - enten du begrenser deg til et besøk på Akerøya med festningsverket noen få minutter ut sundet mot sydøst, eller lar turen gå til en annen av Hvalers tallrike destinasjoner. Av mer praktisk informasjon, kan det nevnes at Dypedal Brygge ligger ca. 20 minutter unna byen, har god bussforbindelse både til sentrum av Fredrikstad og til Oslo - og skolebuss som stopper umiddelbart bortenfor eiendommene.

Adkomst

Følg Hvalerveien over Spjærbroen, og ta til høyre inn på Dypedalsveien. Følg denne ca. 700-800 meter og ta til høyre. (Det vil være skiltet ved avkjøring fra Dypedalsveien).

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Kari-Mette Wernersen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Dypedalsvingen 69 A, B og C,
1684 Hvaler

BRA

149 m2

BTA

183 m2

Innhold

1. etg.: Vindfang/hall, bad, vaskerom/bod, 3 soverom hvorav ett har walk-in-closet. 2. Etg.: Kjøkken med åpen stueløsning med utgang til veranda, gang, bad og bod. 3. etg.: Loftstue/kontor med utgang til takterrasse. Biloppstillingsplass. Mulighet for dobbel carport.

Standard

Boligene vil holde en god standard og dette starter allerede ved inngangspartiet der du møtes av dør med sidefelt av glass og flislagt gulv. Fasader blir utført med trepanel og store vindusfelt som slipper inn godt med lys. Vindu og glassfelter utføres med utvendig og innvendig lakkert treverk. Vinduer og yttervegger er av god kvalitet med hensyn til lyd og energibesparende kvalitet. Boligene får balkonger og utvendige terrasser på terreng. Spesielt kan nevnes en stor takterrasse i 3. etasje med vestvendt beliggenhet. Dekke overflater vil utføres av impregnert treverk. Rekkverk utføres med spiler i treverk. BÆRESYSTEM UTVENIGE VEGGER/DEKKER Bygget er fundamentert på sprengstein og har bærende vegger og bjelkelag. Gulv på grunn utføres med ringmurselement type Jacon RU eller tilsv. Gulv isoleres med 250 mm isopor, radonduk og 10 cm armert betonggulv. Yttervegger består av 200 mm isolert bindingsverk og utlektet trekledning. Innvendig fores veggene ut med 50 mm isolasjon og gipsplatekledning. Himlinger utføres med gipsplater. TAK Takkonstruksjon utføres med bjelkelag av tre påført vindsperre oppforet finerplate for lufting samt membrantekking. Det er medregnet isolasjonstykkelse på 35cm. Innvendig legges det diffusjonstetting av plast med klemte skjøter, nedlekting og gipsplater. Taket legges med innvendig fall og sluk iht. NBI's retningslinjer. GENERELL STANDARD Det vil bli levert mattlakkert eikeparkett i samtlige rom foruten våtrom og vindfang/hall.

Oppvarming

Oppvarming vil være med moderne og energieffektive elektriske ovner, samt elektriske varmekabler på bad, vindfang/hall og vaskerom. Det er tilrettelagt for eget ildsted i stueområdet - 2. etasje. Ildsted tilbys som tilvalg og må monteres før brukstillatelse gis. Alle boligene leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler.

Parkering

I carport og på gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

6 600 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

6 638 550,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 38 550,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 638 550,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr per Ligningsverdi som sekundærbolig kr per

Prisantydning

kr 6 600 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Funkisboligene oppføres i 2019. Båtplass Det er mulighet for kjøp av båtplass i nyere flytebryggeanlegg. Pris for 4,5 breddemeter kr 300.000. 3 bryggemeter kr 100.000. 2,5 bryggemeter kr 75.000. + off omk.

Arealer

Bruksareal: 149 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: Vindfang/hall, vaskerom/bod, bad, 3 soverom hvorav ett med walk-in-closet. 2.Etasje: Kjøkken med åpen stueløsning med utgang til veranda, gang, bad og bod. 3.Etasje: Loftstue/kontor og takterrasse. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tomt

Romslige eiertomter som leveres med asfaltert gårdsplass og biloppstillingsplass. Inngangsparti vil bli belagt med sementstein. Uteområdet førøvrig leveres avrettet, klart for beplantning og tilsåing. Noe naturtomt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.