Ramstadfaret 2 - 28, 1405 Langhus

Solgt

Langhus - Flotte eneboliger beliggende solrikt til i veletablert område - Nær skole, barnehage og marka

Prisantydning
8 400 000,-
Boligtype
Enebolig
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 8 400 000,-

kr 8 400 000,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

213

120

163

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Eierseksjon

2018

209 m2

3

Fellestomt

8 523 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen / sameiet ligger på Langhus i Ski kommune med kort vei til skoler, togstasjon og Langhus senter med diverse forretninger. Eiendommen ligger solrikt til i rolige omgivelser i et godt etablert område. Det er bygget et felles garasjeanlegg under boligene. Det betyr at du kjører rett inn i garasjeanlegget og går tørrskodd fra garasjen og rett inn i boligen. Det er god tilgang til flotte tur- og rekreasjonsområder med skiløyper rett i nabolaget. Det er ca 5 km til Ski sentrum med bl.a. Ski storsenter med mangeartede forretninger, kaféer, restauranter osv samt det meste av nødvendige servicefunksjoner, kulturhus, togstasjon, bussterminal. Relativt kort vei inn til Oslo også, ca 25 minutter med tog eller bil.

Adkomst

Adkomst til eiendommen fra Bøhlerveien. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Ramstadfaret 2 - 28,
1405 Ski

BRA

209 m2

Innhold

Prosjektet består av 10 eneboliger med litt forskjellig utforming. For innhold / rominndeling henvises til beskrivelse for de enkelte boliger/takster. Gjennomgående er det god standard på innredninger. I kjøkken leveres tidsmessig innredning fra Mobalpa med laminat front, heltre benkeplate, oppvaskkum, ventilator og integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Av sanitærinstallasjoner leveres følgende: Underetasje: Varmtvannsbereder, gjerne plassert i bod. Vaskerom leveres med skapinnredning, skyllekum og opplegg for vaskemaskin. 1. etasje: Veggmontert dusj med dusjvegger, veggmontert wc, servant i underskap og overskap med speil i badet. 2. etasje: Veggmontert dusj med dusjvegger, veggmontert wc, 2 servanter i underskap og overskap med speil i badet. Øvrig: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Innfelt lys i himling i alle etasjer. Elektrisk oppvarming med gulvvarme. Opplegg for bredbånds kabelanlegg med mulighet for tilknytning til internett og telefoni. Forskriftsmessig/lovpålagt røykvarsler og brannslukningsutstyr. Skult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Balkong i 2. etasje med adkomst fra loftstue. Terrasse med adkomst fra stue i 1. etasje. Peis med peisinnsats i stue. Skyvedørsgarderobe i entré og soverom. Garderobeskap med slagdører i 2 soverom. Felles garasjeanlegg med direkte adkomst til boligene. Hvitevarer medfølger som beskrevet over. Se for øvrig vedlagte takst for hver enkelt bolig med ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligene leveres med gjennomgående god standard med enstavs parkett og fliser på gulv, det er malte vegger og himlinger og det er flislagte bad med varmekabler. Tretrapper med malte vanger og heltre trinn. Det vises for øvrig til vedlagte takst for de enkelte boliger med utfyllende kommentarer om bygningsdeler og øvrige beskrivelser. Se også informasjon i punktet innhold over her.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med gulvvarme. Peis med innsats i stue. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Avtrekk fra bad, vaskerom, boder og tilluft til oppholdsrom.

Parkering

Parkering i felles garasjekjeller. Gjesteparkering i hht. gjeldende bestemmelser på sameiets grunn.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Takster for hver bolig er utarbeidet av Tom Gunnar Olsen.
Takster for de to første boligene i prosjektet fremkommer i hovedprospektet. 

Ramstadfaret 18: Verditakst: 8 600 000,-  Lånetakst:  7 200 000,-
Ramstadfaret 20: Verditakst: 8 600 000,-  Lånetakst:  7 200 000,-

Fremover - når nye boliger er klare for salg - vil takster for de enkelte boliger kunne fremkomme separat.

Prisantydning

8 400 000,-

Det er foreløpig ikke fastsatt fellesutgifter. Fellesutgiftene vil først og fremst gjelde kostnader knyttet til garasjeanlegget samt til deler av kommunale avgifter som renovasjon og feieravgift. Omfang og nivå for fellesutgifter vil fastsettes av sameiet ved stiftelsen/årsmøtet.

Totale kostnader

8 400 000,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

8 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 8 400 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 8 400 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Gulv på grunn er såle på sprengsteinsfylling Gulv på grunn er støpt dekke. Frittbærende dekker er i støpt betong over kjeller og med trebjelkelag med plategulv over 1. etasje. Yttervegger i bindingsverk, isolert med mineralull, innvendig kledd med plater og utvendig kledd med trepanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med båndtekking. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Lakkert entédør. Innvendige vegger i bindingsverk kledd med plater. Innvendige rammtredører. Repotrapp i tre med heltre trinn og malte vaner og tekkverk. Se forøvrig informasjon i vedlagte takst.

Arealer

Bruksareal: 206 kvm - 243 kvm for prosjektet som helhet. 209 kvm og 212 kvm for de ferdigstilte boligene pr. 22.06.2018 For nøyere beskrivelse av areal - se hver enkelt enhet i prosjektet. Arealet er kun oppmålt av takstmann/beregnet fra byggetegninger og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 8 523 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Solrik, pent opparbeidet felles tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med asfalterte veier, heller gressplen og beplantning. Hageparsellen er opparbeidet med treplatting, gressplen og beplantning.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.