Meieriskauveien 98, 1912 Enebakk

Solgt

Enebakk - Eiendom innerst i blindvei inntil friområder. Stor og solrik eiendom!

Prisantydning
2 400 000,-
Boligtype
Fritidseiendom
Primærrom
128 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 400 000,-

kr 2 472 450,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

229

51

10

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Fritidseiendom

Selveier

1962

136 m2

150 m2

128 m2

2

Eiet tomt

1 174 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Meieriskauveien er et stille og rolig område beliggende inntil friområder. Eiendommen ligger innerst i en blindvei uten forbikjørende biler. Det er umiddelbar nærhet til flotte skogsområder, hvor det på vinteren er kort vei til oppkjørte skiløyper og skihytte med servering. I nærområdet finner du også ridesenter, motorsportklubb, vannskiklubb, Lysern med strand m.m. Fra Tømmerbråten er det hyppige bussavganger til Oslo og Enebakk kirke(hver 30. minutt), det er også parkering på bussholdeplassen. Det er ca. 6 minutter med bil til Vågsenteret i Ytre Enebakk som blant annet har vinmonopol, treningssenter, kafe, apotek, frisør, og diverse butikker. Det er også flere mst butikker både i Ytre Enebakk og i Kirkebygden. Det er ca. 5 km til Kirkebygden Barneskole og det er rett på skoleskyss, det samme er det til Enebakk ungdomsskole.

Adkomst

Fra Enebakkveien svinger du inn på Meieriskauveien og deretter til venstre skiltet til nr. 98. Eiendommen er innerst i veien. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Erik Didriksen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Meieriskauveien 98,
1912 Enebakk

BRA

136 m2

P-rom

128 m2

BTA

150 m2

Innhold

Krypkjeller under deler av boligen. Kjeller med trapperom, bad/wc, vaskerom og teknisk rom. 1. etasje med entré/trappegang, wc, 2 soverom, kott, kjøkken og stue. Loft/hems. Garasje i underetasjen.

Standard

Meieriskauveien er en bolig som har blitt oppgradert etter 2011 med bla. nytt kjøkken i 2015, nytt bad i 2012, oppgraderte overflater, etterisolert enkelte vegger, vaskerom fra 2012, oppgradert det elektriske anlegget i 2011 m.m. Fra gårdsplassen er det takoverbygd, hellelagt sti mot trapp som fører opp til inngangsparti. Entré har flislagt gulv som har varmekabler. Kjøkkenet er lyst og moderne innredet med integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Det er godt med skap- og skuffplass i de takhøye skapene og smarte hjørneløsninger. Det er pene fliser over benkeplatene som står godt til rommet forøvrig. Det er åpen løsning mot spiseplassen som er romslig. Det er montert downlights i taket over spiseplassen og det er store vinduer som gir naturlig lys til rommet. Stuen er romslig og delt inn flere soner som f.esk kan brukes som spisestue, tv-krok, lesehjørne osv. Rommet har en peis som varmer godt på kalde vinterdager og skaper god stemning. Den delen av rommet som passer godt som spisestue har en stilig tapet. Det er totalt to soverom hvorav hovedsoverommt er delikat innredet med plassbygde skap, lyse farger og utgang til terrasse. Det andre soverommet har også en god størrelse og har innebygde skap. På loft/hems er det to rom som har lav takhøyde, men allikevel har et stor gulvareal og kan benyttes som bla. lekerom for de minste, kontor, gjesterom. lagringsplass osv. Et av rommene er inrnedet med laminat på gulv, og det samme er gangen. Bad i underetasjen er flislagt i moderne farger og det er en god størrelse på badet. Rommet har dusjkabinett, varmekabler i gulv, en hvit baderomsinnredning med mye oppbevaringsplass og tilhørende speil. Fra bdet er det inngang til et praktisk, separat vaskerom som har flislagt gulv og delvis flislagte vegger. Fra badet er det i tillegg inngang til teknisk rom/bod. Toalettrom i 1. etasje er pent innredet i lyse farger, vask med benk og underskap. Eiendommens to terrasser har meget gode solforhold da de er vendt mot øst, syd og vest. Det er en stor hage med gressplen. Det må forventes oppgradering av bla. yttervegger, drenering og yttertak. Det anbefales å lese taksten og ta en gjennomgang med fagkyndig.

Oppvarming

Boligen varmes opp av Gulvvarme på bad, vaskerom og entre, elektriske panelovner og supplert med vedfyring.

Parkering

Parkering i garasje og ellers god plass på gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 14.11.2018
Markedsverdi : 2 550 000,-

Prisantydning

2 400 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

2 472 450,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 72 450,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 472 450,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr per Ligningsverdi som sekundærbolig kr per

Prisantydning

kr 2 400 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Oppført på grunnmur og ringmur i murverk og noe ateblestein (krypkjeller og blindkjeller under deler av boligen). Pilaerer utvendig hjørnet mot nordvest. Yttervegger i murverk (antatt leca) med utvendig puss og bindingsverk/reisverk med utvendig trekledning. Er blitt murt igjen åpne felt under vinduer på kjøkken samt soveorm i dysøst. Samme vegger er blitt innvendig utforet, isolert og kledd jmf rekvirent. Ble observert råte på flere utvendige kledningsbord. Iht takst må yttervegg fra byggeår i nord forsterkes. Yttertak i treverkskonstruksjon med taktro tekket med papp. Ble observert svak/manglende bærekonstruksjon i yttertaket. Synlig svanker i konstruksjon og ingen synlig lufting. Trebjelkelag i etasjeskille. Støpt gulv i kjellerdel. Nivåforskjeller på gulv i stue 1. etasje. Rekvirent/selger opplyser at gulv i kjellerdel er blitt hevet (støpt på nytt) etter 2011. Samt ble det skiftet deler av bjelkelag i kjøkken/entré. Unde gulv på soverom øst ble det gravd ut jordmasser, fylt med løs leca og støpt gulv. Se takst for nærmere beskrivelse.

Arealer

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 136 kvm, Bruttoareal: 150 kvm P-rom kommentar: Kjeller: Trapperom, bad/wc og vaskerom. 1. etasje: Entré/trappegang, wc, 2 soverom, kjøkken og stue. Kjeller: P-rom: 17 kvm Bra: 23 kvm 1.Etasje: P-rom: 111 kvm Bra: 113 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 174 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er opparbeidet med singlet innkjørsel, stor gressplen, noe skog og to store terrasser.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.