Viking Panorama - 52 leiligheter med historie i veggene!

Viking Panorama - 52 leiligheter med historie i veggene!

Publisert: 6. januar 2022

Viking Panorama er et prosjekt med historie i veggene og som er en hjørnestein i Askims historie. Med sin sentrale beliggenhet midt i byen vil Viking gummivarefabrikks fasiliteter gjenoppstå som et bygg med topp moderne og lekre leiligheter med generøs takhøyde og rå detaljer.

Leilighetene føres opp i 3.-7. etasje og vil variere fra 36 til 140 kvadratmeter bruksareal. Her skal alle finne sin variant. Felles for leilighetene er en raus takhøyde på opptil 3,2 meter for de fleste og hele 4,4 meter for enkelte. Prosjektet blir ganske unikt - også på landsbasis.

Man ankommer leilighetene via et lyst og luftig sentralrom med overlys og hver leilighet vil få sitt unike preg, der detaljer fra industri-forntiden vil ha en fremtredende rolle; eksponerte betongsøyler og betonghimlinger, som bærer preg av produksjonen som en gang var, nye presise detaljer av sortmalt og galvanisert stål, som gjenspeiler byggets grovhet i kontrast til moderne materialer så som eik og aluminium.

Og alt innvendig blir nytt; du slipper å tenke på oppussing i mange år. Hver leilighet får sitt unike preg, der detaljer fra industri-fortiden fremheves og kombineres med toppmoderne kvaliteter. Miele hvitevarer, enstavs eikeparkett, 60x60 flis i baderom og integrert gulvvarme i oppvarmede rom er eksempler på de høye kvaliteter som leveres som standard til samtlige leiligheter.

Utvendig moderniseres fasaden og får en gylden, rustbrun fasade som møter beboeren/besøkende og forteller om særpreg ved adkomst til bygningen. Balkonger og terrasser veksler mellom utkragede og inntrukkede løsninger for å skape dynamikk i bygningskroppen og optimale sol- og utsiktsforhold.

Helt øverst, på byens høyeste punkt, bygges en felles takterrasse for beboerne. Lys, luft og massevis av utsikt. 360 rundskue på toppen, mot Solbergfosslinna og Kraftverket i nord, Henstad og Trøgstad i øst, Sarpsborg i sør og Oslo/Drammen i vest. I tillegg til mindre, skjermede rom har takterrassen flere større områder for sosiale arrangementer, aktivitet og lek.

I Viking Panorama blir du en del av et unikt prosjekt med historie i veggene, panoramautsikt og umiddelbar tilgang til et nytt pulserende bygulv. Grip en sjelden mulighet til å bli en del av historien i boligsameiet Viking Panorama.

Gå inn på prosjektets hjemmeside www.vikingpanorama.no for full presentasjon av prosjektet, samt alle salgsdokumenter.

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.