Velkommen til Drøbak og Batteriveien 20

Batteriveien 20 er beliggende vestvendt og meget solrikt ca. 950 meter nord for Drøbak torg og med nydelig utsikt over Oslofjorden og Oscarsborg.

Publisert: 19. november 2020

Der er kun få minutters gangavstand ned til Vindfangerbukta båthavn og det er kort gangavstand til Seierstensmarka med flotte turområder.

Drøbak er en trivelig og sjarmerende småby som ligger ved vannkanten langs Oslofjorden. Her er det Sørlandsidyll med trivelige små bakgater og smug som snirkler seg mellom trehusbebyggelsen. Byen kan by på en rekke koselige spisesteder, og har et stort utvalg av unike små nisjebutikker. Kulturlivet i Drøbak blomstrer med bl.a. flere fine gallerier, konserter og aktiviteter.

Drøbak har et koselig torg som danner et midtpunkt, og her er det yrende liv, spesielt om sommeren. Ta en kopp kaffe eller et lite glass og nyt folkelivet. Rett nedenfor torget, ligger Drøbak båthavn. Velkjent for alle båtfolk. Her kan du rusle bryggelangs, og kjøpe ferske reker rett fra fiskebåten. Fra Skipperstuen midt i havnen eller Sjøstjernen ved den flotte gjestehavnen kan du sitte å se store og små båter sige forbi i kveldssola. Det er også et lite akvarie på bryggekanten som gir et godt innblikk i hav som lever under havflaten i Drøbaksundet, populært for store og små. Badeparken byr på flotte rekreasjonsområder, badestrand, stupebrett og lekeplass mm.

Drøbak har god busskommunikasjon til Oslo, Ås og Ski. Nærmeste bussholdeplass er ca. 750 meter fra Batteriveien 20, der ekspressbussen tar deg til Oslo på ca. 45 min.

Drøbak - drømmen om det gode liv!

Ønsker du å gi bud, klikk på denne linken.

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.