Tre meglere – tre prisvurderinger

Tenker du å selge boligen i Drøbak, Ås eller Nesodden, er valg av eiendomsmegler det første du skal tenke på.

Publisert: 9. februar 2021

Men hvordan vite om du bør velge Foss & Co Drøbak, EiendomsMegler 1 eller eller DNB Eiendom? Meglere er forskjellige, akkurat som boligselgere, og de har ofte ulike syn på hvilken verdi en bolig har. Noen råder deg til å gå høyt ut for å friste deg – da er det lett å bli skuffet når du står der med en lavere verdi på kontoen. Andre kan råde deg til å gå for lavt ut – da risikerer du å måtte takke ja til et bud som egentlig er for lavt. Ved å be om prisvurdering fra tre meglere er det lett å finne ut hvem som passer for deg.

Spør lokalmegleren Glenn eller Geir til råds

Foss & Co er lokalmegleren i Drøbak, Ås og Nesodden, og vi har vært her i over 25 år. Vi kjenner områdene som vår egen bukselomme, vi kjenner kommunens planer for reguleringer – hvor det skal rives og hvor det skal bygges. Hvis lokalkunnskap, verdifulle råd og en realistisk prisvurdering er noe du tror på, kan det være lurt å kontakte lokalmegler Glenn Julseth eller Geir Petersen i Foss & Co Drøbak.

En prisvurdering er helt uforpliktende

Kanskje har du aldri solgt bolig før. Kanskje synes du det er veldig skummelt. Kanskje føler du et press etter besøk av megleren. Ta det med ro – hele poenget med det å bruke en eiendomsmegler er å flytte all jobben med forberedelser, papirarbeid, annonsering, visninger, budrunder, kontrakt og økonomisk oppgjør til en som er proff – og som kan dette.
Derfor bør du ta en telefon til Glenn eller Geir allerede i dag. Spør de om en uforpliktende prisvurdering, og så kan dere snakke om hele prosessen. Deres jobb er jo å sørge for at du blir trygg og fornøyd!

Selge bolig?

Spør lokalmegleren Glenn eller Geir til råds.
Foss & Co er lokalmegleren i Drøbak, Ås og Nesodden, og vi har vært her i over 25 år. Vi kjenner områdene som vår egen bukselomme og vi kjenner kommunens planer for reguleringer. Send inn skjemaet under, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat!

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.