Til alle beboere i Sørenga sameie

Publisert: 19. mai 2020

Selge bolig?

Når du skal selge bolig er det viktig å ha realistiske forventninger til pris, derfor anbefaler jeg å starte med en uforpliktende verdivurdering. Dersom du trenger et finansieringsbevis i forbindelse med kjøp, - trenger du også en verdivurdering, eller en e-takst som noen banker krever. Dette er noen jeg kan hjelpe deg med.  

Planlegg salget ditt godt ved å ta kontakt med en eiendomsmegler tidlig i prosessen slik at vi sammen kan sette opp en plan for når det er lurt å selge, samt når takstmann, interiørkonsulent og fotograf bør komme.


Verdifulle råd underveis

Ved å opprette kontakt tidlig i prosessen har du mulighet til å ta kontakt med meg for råd også i kjøpsprosessen. Enten det gjelder hjelp til å finne ny bolig, strategi i budrunden eller du lurer på regler rundt boligkjøp.


Verdivurdering & refinansiering

Hvis du skal kjøpe deg ny båt, pusse opp, kjøpe deg hytte eller lignende og vil ha alt under boliglånet krever ofte banken en verdivurdering eller e-takst fra en eiendomsmegler. Jeg leverer raskt slik at du kan realisere hytte -eller båtdrømmen før det er for sent!


Har du de beste betingelsene hos din bank?

Er du usikker på om banken din gir deg de beste betingelsene? Jeg bidrar med å sette deg i kontakt med noen som finner den riktige banken for deg.  


Leie ut?

Skal du leie ut leiligheten din og trenger hjelp til å finne en god leietaker? Det kan jeg hjelpe deg med! Foss & Co holder visning og utarbeider en leiekontrakt, i tillegg bidrar vi gjerne med råd i forbindelse med utleie.

Ta kontakt med meg, Vibeke Haave, Daglig leder og fagansvarlig i Foss & Co Ski.

Jeg har flere års erfaring som eiendomsmegler og gir kundene mine en trygghet ved at jeg har god faglig tyngde og er tilgjengelig når kundene mine trenger meg. “Profesjonell, tilgjengelig, trygg og dyktig” er noen av tilbakemeldingene jeg ofte hører fra mine kunder (https://www.eiendomsmeglerguiden.no/vibeke-haave)


Vibeke Haave

Tlf. 97 10 79 41

E-post: vibeke.h@fossco.no

Ruben som i dag bor på Sørenga har ekspertkunnskap om området og vil også bistå i salgsprosessen og/eller med råd.


Ruben M. Steen-Olsen

Eienedomsmeglerfullmektig MNEF 

Tlf. 47 24 42 30

E-post: ruben@fossco.no

Salg, verdivurdering eller utleie av din boenhet i Sørenga?

Jeg bistår deg gjerne i prosessen. Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat i dag!

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.