Slik finner vi rett kjøper til din bolig

For å få best mulig pris for din bolig er riktig person nødt til å by på den. Vi i Foss & Co har stor kunnskap og erfaring med å finne kjøperen som vil elske nettopp din bolig.

Publisert: 19. oktober 2020

De aller fleste som selger bolig er interessert i å få høyest mulig pris. For å få til det er vi nødt til å finne den ene personen som er villig til å by mest for din bolig.

Vi i Foss & Co mener nøkkelen til å finne riktig kjøper, er å kjenne hele markedet. I tillegg bruker vi vår erfaring både før, under og etter visning, for et best mulig resultat.


Før visning

Noe av det første vi må gjøre når vi selger din bolig, er å sørge for at aktuelle kjøpere får vite om den. De fleste byr på en bolig etter visning, så vår jobbe er å sørge for at det kommer flest mulig folk dit.

Allerede før visning gjennomføres tar vi kontakt med potensielle kjøpere som er interesserte. Det er for å bekrefte visningen og for å høre om de har lest prospektet eller har spørsmål. I tillegg avklarer vi om de har ordnet med finansiering.

Det er fordi en budrunde kan gå veldig raskt etter visning. Vi ønsker at kjøperen skal føle seg trygg på å legge inn bud, og at han ikke skal være usikker på hva han kan få i lån, verdien på egen bolig eller har andre spørsmål.


Under visning

For et vellykket boligsalg er vi nødt til å få aktuelle kjøpere til å se boligen. Noen meglere kan være svært dyktige på å få mange folk til å komme på visningen, men det hjelper lite om ingen av disse kommer til å by.

Noe av det viktigste vi kan gjøre under selve visningen er å finne ut hva kjøperen ser etter. Hva er viktig for nettopp denne personen? Er det nabolaget, kort vei til skoler eller at det minst må være tre soverom? Finnes det muligheter til å legge til rette, slik at boligen passer nettopp denne kjøperen?

Det er viktig at megleren har nok kunnskap om boligen, sånn at han klarer å svare på spørsmål som kan komme på visning. Det er også en stor fordel og en trygghet om megleren kjenner lokalområdet. Han bør kunne svare på hvor nærmeste barnehage ligger, hvilke transportmuligheter som finnes, passer nabolaget for eldre og andre spørsmål som kan være aktuelle.

Våre erfarne eiendomsmeglere har alle har lokal tilknytning og solid kunnskap om sitt marked. Derfor vet vi hva som er nyttig informasjon for kjøperen og kan hjelpe han å treffe riktige valg.Etter visning

Etter visningen starter noe av den viktigste jobben vi har. Da ringer vi alltid til de potensielle kjøperne for å høre om de har spørsmål og hva de tenker om boligen.

Vi mener det er viktig å faktisk snakke med alle, ikke bare sende dem en SMS. Det gir oss mulighet til å avdekke behov, men også anledning til å hjelpe en litt uinteressert kjøper med å se boligen fra et annet perspektiv. Vårt mål er å hjelpe kunden å se alle aspektene ved nettopp denne boligen, slik at de kan føle seg trygge på sin beslutning.

Under budrunden er vår jobb å bistå med veiledning, sånn at både kjøper og selger føler seg ivaretatt og at alt blir gjort riktig.

Uansett om det er før, under eller etter visning, er god oppfølging noe av det viktigste vi som meglere kan bidra med. Bare da kan vi avdekke behov, for deretter å vinkle innsalget, slik at det passer kjøperen best mulig.


Selge bolig? Gratis verdivurdering

Skal du selge boligen din? Våre erfarne meglere står klare til å jakten den rette kjøperen for akkurat din bolig. VI tilbyr også gratis verdivurdering til alle som skal selge bolig. Ta kontakt med oss i dag for gratis verdivurdering.

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.